Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Korton Group breidt verder uit met overname IT-bedrijf MHASMO

Cloud IT-outsourcer Korton Group heeft IT-bedrijf MHASMO overgenomen. Hiermee versterkt Korton Group haar positie op het gebied van ICT-dienstverlening in Nederland.

MHASMO is een sterk bedrijf op het gebied van ICT. Geboren uit XS4All biedt MHASMO sinds 2007 betrouwbare en veilige ICT- en clouddiensten. MHASMO heeft bovendien een uitstekende technische trackrecord en hoge klanttevredenheid. Door de krachten te bundelen krijgt Korton de kans om met de complementaire diensten van MHASMO nog meer focus te leggen op innovatie en kwaliteit.

Unieke aanpak

“Wat MHASMO zo bijzonder maakt is hun unieke, persoonlijke klantbenadering en aanpak. Dat zien we terug in de kwaliteit van de oplossingen, producten en diensten die MHASMO levert. Hun culture fit, visie en missie sluiten naadloos aan op die van Korton Group. Daarmee zijn ze een mooie aanvulling op onze portefeuille,” aldus Bastiaan Topper, CEO van Korton Group. “We zijn enorm blij met deze samenwerking,” zeggen Premchand Sewcharan en Laurens van der Sluis, management van MHASMO. “We zien een sterke groei in de markt, die we samen met Korton Group nog beter kunnen bedienen. Ons IT-portfolio wordt veel breder en daardoor kunnen wij onze klanten van nog meer IT-diensten voorzien. De cloudoplossingen en digitalewerkplekdiensten zijn voor onze klanten echt van toegevoegde waarde.” 

Toekomstgarantie

Voor MHASMO is het operationeel business as usual, met een toekomstgarantie voor alle medewerkers. Topper uit waardering voor alle nieuwe MHASMO-collega’s. “Korton Group heeft de overname juist gedaan om de mensen. Op deze wijze waarborgen we het hoge niveau van dienstverlening en kunnen we verder groeien, met nieuwe collega’s met de juiste mindset.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-22T15:24:44.000Z Korton Group B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.