Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoe een SEO-bureau de technische kant optimaliseert

Het lijkt wel of je steeds vaker geconfronteerd wordt als ondernemer met SEO en de bijbehorende termen. Dat je het idee kan hebben dat je niet meer weet wat je moet doen en waar je goed aan doet, is daarom te begrijpen.

Een SEO-specialist in Nederland kan op dat gebied een uitkomst betekenen. Naast de kennis die er is en die ook op een begrijpelijke manier uitgelegd kan worden, kan het ook een hoop werk uit handen nemen. Werkzaamheden waarvan je misschien zelf niet gedacht had dat het invloed heeft op SEO.

De technische kant

De technische kant van SEO wordt vaak onderschat maar als je echt resultaten wilt bereiken dan moet je met een goede basis beginnen. Een basis waarvan je website de motor is. Dus het begrijpelijk dat een SEO-bureau als eerste zal kijken naar de technische kant van je website. En mocht dit nodig zijn dan zal het bureau ervoor zorgen dat je website zo geoptimaliseerd wordt dat het de basis is voor de juiste manier van SEO. Vaak wordt er ingezet op de aspecten die bij SEO belangrijk zijn zoals linkbuilding en de goede content maar de basis voor het succes is als eerste te vinden in de technische kant van je website.

Waaraan moet je denken bij de technische kant?

Als je kijkt naar de technische kant van je website dan zijn er aantal zaken dat belangrijk is. Ten eerste moet de naam van je website begrijpelijk zijn en als het goed is ook aangeven hoe dit past bij je bedrijf. Ten tweede is het belangrijk dat je website snel laadt. Of je nu vanaf een smartphone, tablet of laptop je website wilt benaderen, niemand zit te wachten op lange laadtijden. Ten derde is het belangrijk dat je website als veilig wordt gekwalificeerd. Hiermee voorkom je dat bezoekers de melding in beeld krijgen dat een website niet veilig is. Als laatste aandachtspunt gaat het om de links in de website zelf. Zorg dat je op pagina’s op de juiste manier wordt doorverwezen naar de pagina die de bezoeker wil hebben.

Welke werkwijze past hierbij?

Als je denkt dat samenwerken met een SEO-bureau iets voor je is, dan is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden die het bureau te bieden heeft. Is het een bureau wat op korte termijn mooie resultaten biedt of is het een bureau wat naar het totaalpakket van SEO kijkt en op die manier ook een beeld kan geven wat er echt allemaal nodig is om je website zo optimaal mogelijk te hebben. Lees hier meer over Ralf van Veen. Dit bureau heeft veel ervaring en is uitstekend in staat om de technische kant van je website aan te passen zodat je website de basis is voor de juiste SEO.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-14T10:19:45.000Z Ralfvanveen.com


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.