Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zo zit technische SEO in elkaar volgens een SEO-freelancer

Bij SEO wordt er vaak gekeken naar de acties die je kunt doen als het gaat om off-page SEO. Wat echter vaak vergeten wordt is dat je website zelf de basis is. Een goede website die op alle gebieden voldoet aan de eisen die je vanuit de SEO kunt stellen, is de basis waaruit je verder kan werken.

Daarom zal een ervaren SEO-freelancer als eerste kijken naar je website om een inschatting te maken of deze voldoet aan alle technische aspecten die komen kijken bij een optimale website. Omdat veel technische aspecten ook van invloed zijn op de prestaties van je website is het bijna onmogelijk om dit zonder advies van een freelancer met kennis een ervaring te doen.

Wat is technische SEO?

Als het gaat over technische SEO kom je al snel op het gebied van het ontwikkelen van een website terecht. In dat kader zie je ook dat daarom het inhuren van een SEO-freelancer een meerwaarde is. Natuurlijk kan je tegenwoordig snel een website maken die voldoet aan je wensen. Maar de vraag is dan ook of die website wel geschikt is om als basis voor je SEO te dienen. Om dat te weten is een grondige analyse van je website het eerste waar je aan moet denken. Klopt alles wat je wel en niet wilt zeggen op je website? Is technisch alles in orde op het gebied van je website? Je moet hierbij denken aan de tijd van het laden van je website om maar een simpel voorbeeld te noemen.

Wat kan je zelf allemaal doen?

Veel ondernemers willen graag de dingen zelf doen. Het inhuren van een vakkracht is niet direct iets waar een ondernemer aan zal denken. Maar het is in sommige situaties wel verstandig. Zoals het voor veel bedrijven gebruikelijk is om een boekhouder te hebben, is het ook steeds gebruikelijker om een SEO-freelancer in te huren om je op dit gebied te ondersteunen. Toch zijn er een aantal zaken die je zelfstandig kan regelen. Als eerste is het niet verstandig om je website te bouwen met een sitebuilder die door sommige providers wordt aangeboden. 

Meer tips

Een tweede belangrijke tip is ervoor te zorgen dat je website veilig is. Zorg dat je een certificaat hebt die aangeeft dat je website veilig is. Als derde tip is het belangrijk dat je website geschikt is om de speciale programma’s die de bezoekersstromen kunnen meten ook daadwerkelijk passen binnen de website. Uiteraard zijn er nog veel meer zaken mogelijk die een goede technische SEO ondersteunen. Het is dan ook zeer goed te begrijpen dat je hierover in gesprek wilt gaan met een expert die weet wat er allemaal nodig is. Hier kom je in contact met een SEO-freelancer van Up Agency. Daarmee zet je de eerste stap om ervoor te zorgen dat je website voldoet aan de eisen op het gebied van technische SEO.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-14T10:22:46.000Z Up Agency


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.