Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Boost jouw start-up bij Dutch Cloud Community

Den Haag, 22 november – Dutch Cloud Community, de branchevereniging voor cloud- en hostingproviders, lanceert een partnerprogramma voor start-ups en jonge bedrijven. Het start-up programma zal kansen bieden aan beginnende bedrijven om toegang te krijgen tot het netwerk van Nederlandse hosting en cloud providers, die de achterban van de brancheorganisatie vormen.

Wat is het start-up programma?

Organisaties die zich bevinden in de start-up fase (2-3 jaar actief) kunnen tegen een aantrekkelijk tarief partner worden van de branchevereniging. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld gemakkelijk hun netwerk verbreden door op events, zoals de netwerkbijeenkomsten, in contact te komen met andere partners en leden. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen content te delen met de achterban en deel te nemen aan de vele werkgroepen van de community.

Toegevoegde waarde van partners

De digitale economie vormt de backbone van onze maatschappij. Zo staat Nederland in de top-3 van de toonaangevende Digital Economy and Society Index (DESI) van de Europese Unie. Daarnaast bedroeg, volgens onderzoeksrapport ‘De Toekomst van de Digitale Economie’, onze totale digitale voetafdruk al 460 miljard euro. Het bedrijfsleven gebruikt massaal diensten van Nederlandse cloud-, hosting- en managed service providers. Daarom zorgen de providers er ook voor dat de digitale economie blijft groeien.

Ook de partners van de Dutch Cloud Community, zoals leveranciers van technologie en diensten voor de sector, behoren hiertoe. Zij onderscheiden zich door innovatieve oplossingen en product/dienstverlening van hoge kwaliteit te leveren.

Hoe kan een start-up deelnemen?

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich tot en met 31 december aanmelden via start-up@dutchcloudcommunity.nl. Bij de aanmelding dienen partijen een pitch deck in te leveren. Er zijn namelijk maar 4 plekken binnen het Start-Up programma beschikbaar, dus geïnteresseerden moeten zich snel aanmelden.

Wat gebeurt er na de aanmelding?

Bij een positieve beoordeling van de mail en pitch deck, worden de geselecteerde start-ups begin januari hierover geïnformeerd. Zij worden dan uitgenodigd voor een intakegesprek. Deze gesprekken vinden eind januari plaats.

Meer informatie over het Start-up Partner programma en de andere twee partnerprogramma’s, is te vinden op de website van de Dutch Cloud Community:

www.dutchcloudcommunity.nl/voordelen-dcc-partnership/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-22T15:34:51.000Z Dutch Cloud Community


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.