Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

New leadership for Enable U

Vanaf 1 december 2022 geeft Frank Hoekstra leiding aan Enable U. Met meer dan 25 jaar ervaring in de IT heeft Frank Hoekstra met succes de groei en bedrijfstransformatie voor diverse bedrijven geïnitieerd en geleid. Hij brengt een brede ervaring mee in het managen van snel groeiende bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

Begeleiden naar de volgende groeifase

Enable U heeft een sterke en groeiende installed base en een toenemende vraag naar haar integratie- en API Management oplossingen. Het productportfolio groeit en Enable U wil uitbreiden in nieuwe verticals en geografische markten met steeds meer klanten, medewerkers.

Oprichter en terugtredend CEO Frank Arts legt uit: "In de afgelopen 18 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt aan ons bedrijf. Meteen al vanaf het begin liet Enable U een sterk aanhoudende groei zien. Dit vraagt om ontwikkeling in structuur en managementstijl. Ik ben ervan overtuigd dat Frank Hoekstra de juiste en ervaren leider is om Enable U door de volgende, complexe groeifase te loodsen.  Zelf blijf ik aan boord als Chief Strategy Officer en ben ik verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze bedrijfsstrategie, fusies en overnames.

Enthousiast om te beginnen

"Het verbinden van verschillende digitale componenten en ze naadloos laten samenwerken, is wat Enable U doet. Maar dit beschrijft nauwelijks de strategische waarde die het zijn klanten oplevert" aldus de nieuwe CEO, Frank Hoekstra. "Op basis van toonaangevende principes rond onderwerpen als klanttevredenheid, kwaliteitsborging en ontzorging bij complexe IT processen is er nog steeds onbenut potentieel waar we een inhaalslag kunnen maken. Met deelname van Vortex Capital Partners is Enable U zeer goed gepositioneerd om zijn activiteiten uit te breiden naar andere verticals en territoria. Ik ben erg enthousiast om bij te dragen aan deze ambitie en een echte 'Enabler' te worden."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-01T15:55:37.000Z Enable U


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.