Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

4 adresjes waar je een nieuwe computer kunt kopen met Achteraf Betalen

De meesten van ons zijn gewend om iets af te rekenen als je het koopt. Dat is een ouderwets concept, zo lijkt het, want bijna een kwart van de Nederlanders die online iets aanschaft geeft de voorkeur aan de mogelijkheid om daar pas achteraf voor te betalen. Het is dan ook niet voor niets dat je deze mogelijkheid op steeds meer plekken ziet. Ook bij de grotere elektronicawinkels. We bespreken vier adresjes waar je jouw nieuwe computer kunt kopen met Achteraf Betalen.

BCC

BCC is een manusje van alles op het gebied van elektronica. Ook voor veel computer-gerelateerde zaken kun je er terecht. Voor een laptop, Chromebook of desktop, maar ook voor randapparatuur zoals printers, monitoren en opslagmedia. En als je dat online bestelt, kun je dat allemaal bij BCC achteraf betalen.

Mediamarkt

Je kunt ook bij Mediamarkt achteraf betalen. En dat is mooi, want als er één grote elektronicawinkel is waar de keuze op het gebied van computers ruim is, dan is Mediamarkt wel. Datzelfde geldt voor alle randapparatuur die je mogelijk nodig hebt. Wel jammer: Black Friday is al voorbij!

Coolblue

Coolblue is voor veel Nederlanders en in groeiende mate ook andere Europeanen een geliefd adres voor het online bestellen van elektronica. Dit ondanks een select aanbod, want Coolblue verkoopt per productcategorie eigenlijk helemaal niet zoveel verschillende opties. Daarentegen is de informatievoorziening over de producten die ze wel hebben dik in orde, én je kunt er achteraf betalen.

Expert

Denk je aan een computerwinkel, dan denk je wellicht niet meteen aan Expert. Dat is immers een winkel waar je vooral naartoe gaat voor een grote televisie of een nieuwe wasmachine. Maar ze verkopen er wel degelijk ook computers. En daar kun je dan nog achteraf voor betalen ook.

Maar waarom zou je het überhaupt doen, achteraf betalen? Zodat je zeker weet dat de computer in kwestie ook daadwerkelijk is wat je zoekt voordat je ervoor betaalt. Het is immers niet fijn om in feite honderden euro’s voor te schieten om het vervolgens terug te moeten vragen. Het kan immers wel even duren voordat je je geld terug hebt. En voor de ondernemer? Die werkt samen met een betaaldienst die ervoor zorgt dat hij er zeker is van dat hij zijn geld krijgt óf zijn product terugkrijgt. Alleen zit die wel met hogere transactiekosten, maar die berekent hij mogelijk door aan jou als klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-09T15:46:42.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.