Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gate51 sluit zich aan bij de MyBit Group

Hilversum, 16 december 2022. Gate51 uit Amersfoort, specialist in ontwikkeling van online applicaties wordt onderdeel van de MyBit Group. Met deze acquisitie vergroot de MyBit Group haar slagkracht in de markt van maatwerk software ontwikkeling. Naast een team ervaren specialisten in Amersfoort gaat ook het team van programmeurs met kantoor in Gdansk over naar de MyBit Group.

Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group: “We zijn blij met de versterking van zowel de specialisten van Gate51 uit Amersfoort als het ervaren team programmeurs van Pro51 uit Polen. De activiteiten van Gate51 en Sites51 zullen samengaan met de activiteiten bij MyBit in Hilversum.”    

Onno Steman, Managing Director van MyBit: “Gate51 laat zien dat het werken als een hecht team garant staat voor succesvolle software-oplossingen en website-ontwikkeling. Door het toevoegen van Gate51 aan MyBit versterken we ons team met ervaren consultants en programmeurs.”  

Arian Schoen, Founder van Gate51: “De MyBit Group heeft een sterke positie op de Nederlandse markt. Gate51 heeft veel te bieden en wil graag de volgende stap maken voor haar klanten en medewerkers. De MyBit Group heeft een vergelijkbaar DNA, met een focus op hoge klanttevredenheid en oog voor haar medewerkers. Daarmee is de MyBit Group de ideale eigenaar om deze vervolgstap te maken.”   

MyBit Group  

De MyBit Group is een snel groeiende groep met gespecialiseerde maatwerksoftware hubs, die door middel van een buy-and-build strategie samen met de gespecialiseerde tech investeerder  Vortex een sterke groep bouwt. De MyBit Group bedient klanten in een groot aantal verschillende sectoren met de ontwikkeling van bedrijfskritische softwareoplossingen.   

Gate51

Gate51 is opgericht in 2014 met als missie om webapplicatie- en website ontwikkeling toegankelijker te maken. Daarbij zijn de klantrelatie, -communicatie en functionele voorbereiding key.  Het team van Gate51 bestaat uit ervaren functioneel-technische consultants, die verantwoordelijk zijn voor het uitvragen en uitwerken van de klantvraag, het aansturen van de technische afdeling en de support.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-16T13:10:28.000Z MyBit Group


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.