NEC VT800 Windows Vista-compatibele lcd-projector

NEC Display Solutions brengt met de NEC VT800 een nieuwe lcd-projector uit de VT-serie die over een goede beeldkwaliteit en een reeks gebruikersvriendelijke features biedt. De projector is Windows Vista-compatibel en kan snel en eenvoudig op het lokale netwerk worden aangesloten. Aanvullende software of beheerdersrechten zijn hiervoor niet noodzakelijk. Dankzij de Ethernet-verbinding en Windows Remote Desktop Control kunnen gegevens ook op afstand worden opgeroepen.

De NEC VT800 bereikt zijn videokwaliteit door ruisonderdrukking met de HQVTM (Hollywood Quality Video) technologie. De NEC VT800is met een helderheid van 2700 ANSI-Lumen geschikt voor gebruik in de openbare sector, in ondernemingen en in het onderwijs, bijvoorbeeld bij conferenties, meetings, presentaties of onderwijsbijeenkomsten. De NEC VT800 is Windows Vista-compatibel waardoor gebruikersvriendelijke aansluiting op het netwerk mogelijk is. Dankzij de in Windows Vista geïntegreerde functie voor verbinding met de netwerkprojector heeft de gebruiker geen aanvullende software of beheerdersrechten nodig.

De Windows Vista Remote Desktop Control-functie maakt ook het oproepen van bestanden op afstand van de feitelijke gegevensbron mogelijk. Hiervoor zorgt de Ethernet-aansluiting van de NEC VT800: de bestanden worden naar de projector overgebracht. Daardoor is er snel en eenvoudig toegang tot de presentatie. Om de noodzakelijke instellingen en het selecteren van afzonderlijke bestanden te vereenvoudigen, kan de gebruiker een muis en een toetsenbord rechtstreeks via usb-poort op de projector aansluiten.

Een in de projector geïntegreerde Silicon Optix Chip met HQV(tm) technologie (Hollywood Quality Video) biedt onder meer verbeterde de-interlacing, optimale ruisonderdrukking, hoogwaardige detailweergave en Filmode-herkenning. Met behulp van de pip-modus (picture in picture) is het mogelijk binnen het volledige beeld nog een tweede videobeeld weer te geven. Dit is handig bij bijvoorbeeld videoconferenties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-05T13:15:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.