Drie nieuwe notebooks van HP

HP brengt drie nieuwe notebooks op de markt. Twee in de HP Pavilion-serie en één in Compaq RPresario-lijn. Deze laptops combineren HP's kennis in ontwerp met de kennis op het gebied van mobile computing.

De HP Pavilion dv5 en dv7 hebben een metallic ‘mesh imprint' finish, ‘magical chrome' aanraakgevoelige (touch) bedieningstoetsen en bieden met één klik intuïtieve toegang tot televisie, foto's, films en muziek vanaf vrijwel iedere locatie. HP introduceert ook accessoires om mobiel gebruik te stimuleren. Het nieuwe HP xb4 Notebook Media Docking Station, de muis en de draagtassen zijn in hetzelfde design uitgevoerd en daarmee op de nieuwe notebooks afgestemd. Daarnaast zijn er stroomadapters, batterijen voor extra capaciteit en externe webcams beschikbaar.

Gebruikers hebben de keuze uit de nieuwste AMD en Intel processoren en een eSATA interface waarmee op hoge snelheid backups op externe opslagdrives gerealiseerd kunnen worden. Ze zijn ook voorzien van de ProtectSmart Hard Drive Protection technologie. Deze zorgt er automatisch voor dat, wanneer een apparaatvalt, de harde schijf direct stopt met draaien, waardoor de mogelijkheid van verlies van data en files tot een minimum beperkt wordt.

De Compaq Presario CQ50 is ontworpen voor mensen die altijd op pad zijn. Het 15,4-inch diagonaal beeldscherm, het nieuwe industriële design en de HP Imprint afwerking, samen met een aantal optische drives, ingebouwde draadloze technologie, audio van hoge kwaliteit, een webcam en analoge microfoonmogelijkheden zorgen ervoor dat de gebruiker altijd en overal de meest uiteenlopende toepassingen tot zijn beschikking heeft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-12T16:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.