Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Professionele videoprojector P5260i

 

Acer brengt de professionele videoprojector P5260i op de Nederlandse markt. De projector biedt kabelloze projectie in verschillende presentatie-omgevingen. Via de Acer Quad-View technologie kunnen maximaal vier gebruikers gelijktijdig werken met de projector.

De professionele videoprojector P5260i van Acer biedt de laatste draadloze technologie gebaseerd op 802.11b/g protocols die 1080i/720p HD videoprojectie ondersteunen. Het weergeven van ultrascherpe, naadloze, snelbewegende video's is volgens de leverancier geen probleem, zelfs op grote schermen. Dit geeft de gebruiker de flexibiliteit om de P5260i in elke omgeving te gebruiken. HD streaming videoprojectie ondersteunt een breed gamma formaten, waaronder MPEG 1 tot en met 4, WMV9, AVI, DivX 3.11, XviD, ASF en VOB (zonder encryptie). Bovendien is de P5260i uitgerust met een Plug & Show token die installatievrije draadloze projectie en eenvoudige compatibiliteit voor aansluiting van notebooks van derden biedt. Via de Acer Quad-View technologie, die het projectiescherm verdeelt in vier delen zodat content van verschillende pc's gelijktijdig kan worden weergegeven, kunnen meerdere gebruikers eenvoudig verbinding maken met de draadloze projector.

De P5260i is voorzien vaneen handige afstandsbediening met Empowering-toets, voor een snellere toegang tot de Acer Empowering-technologie tools, laseraanwijzer, muis en page up/down functies. Om de presentaties te verbeteren kan de P5260i verbinding maken met het internet of bedrijfsintranet om interactieve content op te halen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2648473). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×