Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TANDBERG T1 voor instant Telepresence

 

TANDBERG, leverancier en producent van telepresence, high-definition videoconferencing en mobiele video-oplossingen, introduceert de TANDBERG T1. Dit op standaarden gebaseerde systeem voor instant telepresence heeft een groot display met hoge video resolutie. De T1 is uitermate geschikt voor persoonlijke telepresence meetings en voor meetings in kleine vergaderruimtes.

Met het videoconferencingsysteem TANDBERG T1 lijkt het alsof deelnemers aan dezelfde tafel zitten, ondanks dat zij zich fysiek ergens anders bevinden. Om deze manier van communiceren te realiseren is de T1 uitgerust met een 65 inch 1080 lcd-scherm en een PrecisionHD 1080p camera voor direct oogcontact. De T1 is op standaarden gebaseerd, waardoor videobellen met andere op standaarden gebaseerde systemen gemakkelijk te realiseren is.

De T1 maakt gebruik van Codec C90, een op standaarden gebaseerde engine die 1080p resolutie mogelijk maakt. Met de C90 kunnen deelnemers aan videovergaderingen in High Definition (HD) resolutie communiceren en samenwerken met collega's die zich op andere locaties bevinden. Tegelijkertijd kunnen deelnemers rich media in HD kwaliteit delen.

De nieuwe Codec C90 is ook beschikbaar als een stand-alone product met professional-grade connectors, inclusief 12 HD video-inputs, 4 HD video-outputs en een ingebouwde audiomixer met 16 audio-inputs en 8 audio-outputs. Omdat de C90 met meerdere bronnen verbinding kan maken, hoeven integrators niet langer mixers, videoswitchers of translators te outsourcen. De C90 maakt gemakkelijk verbinding met standaard auditorium systemen zonder in te leveren op audiokwaliteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2650013). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×