Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Minder papierverspilling met TG Forms

TallyGenicom, leverancier van printers voor specifieke bedrijfstoepassingen, heeft aan het eigen professionele laserprinter portfolio de TG FORMS-oplossing toegevoegd. Deze geïntegreerde formulierenfunctionaliteit wordt aan TallyGenicom-gebruikers gratis beschikbaar gesteld.

MetTG Forms van TallyGenicom kunnen formulieropmaak en variabele gegevens worden gescheiden. Hierdoor is het mogelijk op een eenvoudige wijze de formulieropmaak aan te passen aan een gewijzigde behoefte, zoals zich voordoet bij een verhuizing. Het is ook goed bruikbaar bij de overstap van een matrixprinterplatform naar het laserprinterplatform. TG Forms wordt ook aangeboden als een geïntegreerde oplossing die paal en perk kan stellen aan onnodige papierverspilling.

Ongeacht de gegevensbron, maakt de intelligente functionaliteit van TG Forms gebruik van een aantal mogelijkheden die door de beheerder kunnen worden ingesteld. Wanneer er wijzigingen moeten worden aangebracht in de formulieren, is het een eenvoudig proces om ze ‘met een klik' te bewerken en te verspreiden binnen het hele printernetwerk.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.