Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NEC Computers T16A2 tapelibrary

 

NEC Computers introduceert de NEC T16A2 tapelibrary. Deze oplossing vereenvoudigt de backup van gegevens op de server. Ook kunnen ondernemingen hun storagecapaciteit vergroten tegen lagere kosten, ongeacht het besturingsysteem.

De NEC T16A2 storage-unit integreert de nieuwste tapetechnologie en ondersteunt het Ultrium LTO-formaat. Hierdoor garandeert de T16A2 een hoge storagecapaciteit, een hoog prestatieniveau en een betere beveiliging. Ondernemingen kunnen kiezen tussen LTO-3 en LTO-4 tapereaders, waarmee ze de storagecapaciteit kunnen verdubbelen, terwijl het formaat van de tapelibrary ongewijzigd blijft.

De belangrijkste voordelen van de NEC T16A2 zijn de geavanceerde barcodelezer om de locatie van de tapes te registreren en het 2U-rackformaat. Hierdoor kan data efficiënter opgeslagen worden en beschikt de gebruiker over een grotere storagecapaciteit binnen een kleinere ruimte.

Dankzij de remotemanagement-functionaliteiten kan de beheerder de T16A2 op afstand beheren, configureren, diagnoses uitvoeren, de status controleren en een inventaris opmaken. De NEC T16A2 is speciaal ontworpen voor bedrijven in het mkb-segment.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2668463). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij NEC
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×