Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat breidt Enterprise SOA-aanbod uit

 

Leverancier van opensourceoplossingen Red Hat kondigt JBoss Enterprise SOA Platform 4.3 aan. De nieuwe versie van JBoss Enterprise SOA Platform biedt support en maakt remote monitoring mogelijk van open source SOA.

De soa-strategie van Red Hat richt zich op het verminderen van de kosten en van de complexiteit bij het implementeren van service oriented architectures met een compleet aanbod open source middleware. Met JBoss Enterprise SOA Platform 4.3 probeert de ontwikkelaar de acceptatie van veilige en stabiele open source middleware oplossingen te versnellen. om open source SOA effectief te plannen, in te zetten, te managen en te monitoren.

JBoss Enterprise SOA Platform verbetert de flexibiliteit in een breed gebied, van kleinschalige integratieprojecten tot ondernemingbrede soa-integratie. Het platform is gebaseerd op toonaangevende opensourceprojecten zoals JBoss ESB, JBoss jBPM en JBoss Rules, en biedt enterprises een bedrijfsklare en lichtgewicht footprint en een simpele implementatie voor low-cost operations.

Versie 4.3 van JBoss Enterprise SOA Platform kent enkele vernieuwde eigenschappen.. Het systeem beschikt over nieuwe gateway listeners, een declarative security model, verbeterde integratie van webservices en extra scripttalen dieeenvoudigere webdiensten mogelijk maken. Stateful Rules services, decision tables en Rule agent support maken business event processing mogelijk met een event-driven architectuur (EDA).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2733525). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×