Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP services platform voor storage virtualisatie

 

HP introduceert HP StorageWorks SAN Virtualization Services Platform (SVSP), een software en hardware storage virtualisatie-oplossing die het beheer van storage-area network (san) omgevingen van grote organisaties vereenvoudigt en de kosten ervan verlaagt. Voornaamste eigenschap is dat er nu een array virtualisatie aanbod is voor mid-range san-oplossingen.

Met HP StorageWorks SAN Virtualization Services Platform is het mogelijk om meerdere arrays te virtualiseren, zoals EVA en MSA. Hierdoor ontstaat een reeks mogelijkheden om opslag eenvoudig uit te breiden, te migreren en in verschillende tiers op te splitsen. Ook thin-provisioning is mogelijk, zodat je alleen de capaciteit afneemt die je daadwerkelijk nodig hebt.

HP SVSP is een network-based storage platform dat capaciteit van HP (en niet-HP) storage hardware inzet. Voor de centralisatie van het beheer van een gevirtualiseerde san-omgeving werkt het samen met de HP StorageWorks Modular Smart Array (MSA) en de HP StorageWorks Enterprise Virtual Array (EVA), alsook een aantal arrays van andere partijen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2793974). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×