Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

LaCie Ethernet Disk tot maximaal 6TB

 

LaCie introduceert een nieuwe versie van de LaCie Ethernet Disk. Dit nas-apparaat (network-attached storage) heeft een back-upcapaciteit tot 6 terabyte in een 1U 19-inch-formaat. De LaCie Ethernet Disk is bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven en is voorzien van Microsoft Windows XP. Deze software levert alles wat nodig is voor databack-up en -opslag en file-sharing via een Gigabit Ethernet-verbinding.

LaCie levert de LaCie Ethernet Disk met een capaciteit van 2TB, 4TB of 6TB. Het apparaat beschermt data op werkstations met Windows, Mac en Linux. De Ethernet Disk wordt geleverd met licenties voor Genie Backup Manager Pro voor Windows en Intego Backup Manager Pro voor Mac. Deze software voert ingeplande bestandsback-ups voor werkstations uit. De LaCie Ethernet Disk werkt naadloos samen met Apple Time Machine.

Door het gebruik van Active Directory ondersteunt de LaCie Ethernet Disk tot honderd gebruikers met toegangsrechten op maat. Deze zijn toe te kennen voor verschillende gedeelten, met een maximum van 25 gebruikers per gedeelte. De LaCie Ethernet Disk integreert met elk wereldwijd disaster recovery-plan. Dit doordat de ingebouwde engine zijn eigen volume via usb kan back-uppen op een das (direct attached storage) die gebruikers kunnen meenemen naar een andere locatie, of op een andere nas.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2844029). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.