Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

1.8-inch solid state drive van Transcend

 

Transcend komt met een 1.8 inch draagbare solid state drive die de snelheid en duurzaamheid van deze technologie combineert met de veelzijdigheid van een eSata en usb-aansluiting. In tegenstelling tot traditionele harde schijven is de SSD18M gemaakt van betrouwbaar nand- flashgeheugen dat geen bewegende delen bevat.

De Transcend SSD18M is volgens de leverancier een innovatief opslagmedium met een modieuze look, vele mogelijkheden en hoge capaciteiten. De solid state drive maakt gebruik van betrouwbaar nand-flashgeheugen. Daardoor zijn er geen bewegende delen aanwezig en komt er een eind aan mogelijke mechanische defecten die kunnen ontstaan door trillingen en schokken en wordt er ook bespaard op energieverbruik.

De high-speed eSata aansluiting biedt een maximale leessnelheid van 90MB/s en schrijfsnelheden tot 50MB/s, terwijl de usb 2.0-interface zorgt voor compatibiliteit met alle types notebooks en pc's. De SSD 18M weegt slechts vijftig gram en meet 80 bij 50 en 12.5millimeter. daarmee past het apparaatje makkelijk in een binnenzak, reistas of koffertje. De ssd is binnenkort leverbaar met 32GB, 64GB of 128GB aan opslaggeheugen.Binnenkort verkrijgbaar in 32GB (TS32GSSD18M-M), 64GB (TS64GSSD18M-M) en 128GB (TS128GSSD18M-M), inclusief twee jaar garantie en wereldwijde after sales service.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2865525). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×