Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba komt met DynadockTM V3.0

Toshiba ISB breidt zijn portfolio handige, slimme pc-accessoires uit met een nieuw, universeel usb 3.0-dockingstation: de DynadockTM V3.0. Deze slanke en stijlvolle mini-dockingoplossing vergroot het aantal connectiviteits- en multimediaopties van Windows-pc’s, zonder dat er sprake is van een wirwar van kabels. De ingebouwde Full hd digitale videokaart stelt gebruikers in staat het dockingstation te koppelen aan een extern hd-beeldscherm.

Met in totaal zes usb-poorten, waarvan twee voor een snelle usb 3.0-dataoverdracht, is er meer dan genoeg ruimte voor het aansluiten van pc-randapparatuur en digitale gadgets.

De vraag van consumenten naar meer PC-verbindingspoorten neemt almaar toe. Computers worden steeds kleiner en dunner, terwijl het aantal digitale accessoires en gadgets blijft groeien. De DynadockTM V3.0 is een ‘one-click’ dockingoplossing die niet alleen extra verbindingsmogelijkheden oplevert, maar het ook mogelijk maakt een laptop aan te sluiten op de audio- en videorandapparatuur waarmee pc-gebruikers zich vandaag de dag omringen. Zo kan de lapto, via de hdmi-video-interface, verbonden worden met een externe hd-monitor of tv-set met een resolutie tot 2048 bij 1152 pixels, of, via de hdmi- of 3,5 mm audiopoort, met een 5.1 surround-sound audiosysteem.

Daarnaast kunnen pc-gebruikers ook al hun randapparatuur op eenvoudige wijze aansluiten op de DynadockTM V3.0. Op die manier hebben zij direct toegang tot onmisbare devices als een externe harde schijf, een printer, een optische schijfeenheid, een scanner, et cetera. Beide usb 3.0-poorten aan de voorzijde zijn uitgerust met Toshiba’s USB Sleep-and-Charge-technologie, die ervoor zorgt dat gebruikers hun smartphone, camera en/of mp3-speler kunnen opladen als de laptop uitgeschakeld of losgekoppeld is. Dit alles maakt de DynadockTM V3.0 tot een nuttige, intelligente centrale hub, die garant staat voor een opgeruimde, goed georganiseerde werkplek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-04T13:04:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.