Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IonIT introduceert Cloud Gateway in Box

 

IonIT biedt klanten gratis adviestraject en drie maanden toegang tot een plug & play oplossing voor het managen van hun Saas-applicaties. Deze oplossing is gebaseerd op een (virtuele)appliance met pre-configuratie voor de meest bekende cloud producten, api's, authenticatie en communicatieprotocollen.

IonIT ziet als leverancier van identity & access management-oplossingen steeds meer bedrijven die naast hun interne applicatielandschap gebruik maken van een SaaS-oplossing zoals Office 365, Google, Salseforce.com, Afas et cetera. Deze hybride omgeving kent verschillende uitdagingen zoals het managen van toegangspaden, autorisatie, authenticatie, pay-as-use monitoring en governance. Byod is ook een verschijnsel dat aan deze rij toegevoegd is.

Deze plug-and-play appliance is gebaseerd op een 'proven technology'-product waarin veel zaken van tevoren gedefinieerd en geconfigureerd zijn. Dit zorgt voor een snelle en korte implementatiefase en lage implementatiekosten voor de klanten. IonIT biedt klanten gratis consultancy waarna verschillende aspecten van dit traject, de aanpak, randvoorwaarde en de benodigde investering in een adviesrapport worden toegelicht.

De klant kan gedurende drie maanden gebruik maken van deze oplossing met dezelfde functionaliteiten als de betaalde versie. Cloud Gateway is niet alleen een sso-oplossing, maar bevat ook interessante functionaliteiten en biedt veel mogelijkheden. Transparantie, geen onzichtbare kosten en duidelijkheid vooraf zijn de basis waarop de aanpak van IonIT in deze actie gebaseerd is.

De klant kan na drie maanden praktisch ervaring met Cloud Gateway, adviesrapport en analyse vaststellen of het product datgene biedt wat hij ervan verwachtte. Cloud Gateway verandert nagenoeg niks aan de architectuur. De oplossing kan na proeftijd eenvoudig verwijderd worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5057289). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×