Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda komt met Backup 6.0 en Backup 995

Barracuda Networks brengt nieuwe functies en flexibiliteit naar private en cloud-omgevingen met Barracuda Backup versie 6.0 en Backup 995. Barracuda Backup versie 6.0 is voorzien van een nieuwe functie voor beheer en replicatie genaamd Local Control. De nieuwe Barracuda Backup 995 biedt klanten een back-upappliance met 72 TB aan bruikbare opslagcapaciteit en een back-upvolume van 32 TB.

Barracuda Backup versie 6.0 is voorzien van de nieuwe optie Local Control, waarmee organisaties gegevens binnen hun interne faciliteiten kunnen beheren om te voorzien in hun unieke bedrijfsbehoeften en eisen van de regelgeving. Barracuda breidt zijn aanbod van Barracuda Backup-appliances daarnaast uit met de Backup 995. Deze nieuwe oplossing vergroot de inkoopflexibiliteit door Barracuda Backup beter af te stemmen op de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven ten aanzien van databescherming en gegevensherstel.

Barracuda Backup 995 biedt 72 TB aan bruikbare opslagcapaciteit en neemt daarmee een positie in tussen de Barracuda Backup 990 met een capaciteit van 36 TB en de Barracuda Backup 1090 met een capaciteit van 112 TB.

Barracuda Backup maakt deel uit van het strategische Data Protection Plus-initiatief van Barracuda en biedt geïntegreerde lokale en externe back-up- en disaster recovery-mogelijkheden in combinatie met zo goed als onbeperkte opslagcapaciteit in de cloud en snelle herstelmogelijkheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-24T14:03:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.