Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Previder biedt Azure met ExpressRoute

 

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, voegt Microsoft Azure diensten toe aan zijn portfolio, onder meer voor het hosten van applicaties, storage en data-analyse. Bestaande bij Previder gehoste it-omgevingen kunnen optioneel via een snelle Expressroute-koppeling met de Azure-cloud verbonden worden.

Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een brede keuze van cloud-providers om hun hybride cloud-infrastructuren flexibel te kunnen inrichten. Previder komt hier aan tegemoet door Microsoft Azure aan het productportfolio toe te voegen. Klanten kunnen Azure-diensten nu via Previder afnemen, en ze combineren met de voordelen van het datacenter op het gebied van colocatie en cloud-services. Zo wordt er ook een Expressroute-koppeling geleverd, waarmee een rechtstreekse, snelle en betrouwbare verbinding gelegd kan worden tussen de eigen on-premise it-omgeving, de Previder-datacenters en de Azure-cloud.

Microsoft Azure is voor bedrijven een interessant public cloud-alternatief naast Previder IaaS. Met de Expressroute-verbindingen is het mogelijk om toepassingen te bouwen die zowel gebruik maken van Microsoft Azure als de eigen infrastructuur in de Previder datacenters, of een virtuele omgeving in Previder IaaS. Hierbij kunnen alle functionaliteiten van Azure gebruikt worden, en de veiligheid en prestaties zijn optimaal door de hoge doorvoersnelheid van de Expressroute-verbindingen, die niet via het openbare internet lopen. Een aanvullend voordeel hiervan is dat er een aanzienlijke kostenbesparing mogelijk is doordat dataverkeer met Expressroute niet meer over de eigen internetconnectie loopt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5890990). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×