Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cloudian blijft uitbreiden in EMEA

Cloudian blijft uitbreiden in EMEA

Cloudian, leider in object storage-systemen voor hybride clouds, heeft diverse professionals verspreid over Europa aangesteld in reactie op de groeiende vraag naar zijn technologie. Cloudian verwierf daarnaast een aantal belangrijke nieuwe klanten in de regio EMEA en voegde BigTec en ADN Distributie toe aan zijn netwerk van distributiepartners.

Egbert Veldhuis is aangesteld als marketingmanager EMEA. Hij zal leidinggeven aan het regionale team van Cloudian. Veldhuis is een ervaren marketingspecialist die eerder actief was bij Verizon Enterprise Solutions, Terremark en Dedigate. Voordat zijn indiensttreding bij Cloudian gaf hij leiding aan de channels marketing-afdeling voor de regio EMEA bij Verizon.

In zijn nieuwe functie bij Cloudian zal Veldhuis zich bezighouden met het uitbouwen van het merk bij eindgebruikers en binnen het indirecte verkoopkanaal. Cloudian heeft het team uitgebreid in het Verenigd Koningrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en de Benelux en bestaat nu uit dertien man sterk, naast het regionale technische support team, om zijn verkoopactiviteiten en ondersteuningsmogelijkheden in de regio kracht bij te zetten.

Cloudian blijft nieuwe klanten aantrekken in EMEA mede dankzij de groeiende vraag naar hybride cloud storage bij service providers en bedrijven. Nieuwe klanten zijn onder andere het Italiaanse ReeVo Cloud en Noorse Purity IT. Daarnaast kondigt het nieuwe implementaties aan in Zwitserland en Zuid-Afrika. Klanten zetten Cloudian HyperStore in als kerncomponent van hun Storage-as-a-Service (STaaS)-oplossingen.

Hiermee zet Cloudian de stijgende lijn van de afgelopen twaalf maanden voort. In deze periode realiseerde het diverse mijlpalen. Zo ontving het een kapitaalinjectie van 41 miljoen dollar tijdens een Series D-financieringsronde en opende het de deuren van een pan-Europees demonstratiecentrum voor object storage in Amsterdam.

“De timing voor mijn aanstelling bij Cloudian is perfect”, aldus Veldhuis. “De oplossing HyperStore biedt alles wat nodig is om te voorzien in de groeiende vraag naar kostenefficiënte en eenvoudig beheerbare object storage. Ik vind het geweldig om deel uit te mogen maken van dit fantastische team. Cloudian kent zijn gelijke niet als het gaat om toekomstbestendige object storage voor hybride clouds.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-14T16:06:00.000Z Cloudian


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.