Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Yourhosting opent Azure Stack Experience Center

Yourhosting opent Azure Stack Experience Center

Hosting- en cloudprovider Yourhosting heeft op zijn hoofdkantoor in Zwolle een Experience Center geopend voor Azure Stack, de technologie van Microsoft waarmee bedrijven optimaal kunnen profiteren van een hybride cloudinfrastructuur. Bedrijven, zorginstellingen, gemeentes en Independent Software Vendors (ISV’s) kunnen in het Experience Center de laatste beta-versie van Azure Stack onderzoeken en zo inzicht krijgen in de mogelijkheden van het platform. Yourhosting is als enige Nederlandse service provider nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack en verwacht dat de technologie na de officiële lancering deze zomer in snel tempo de markt gaat veroveren.

Azure Stack is de opvolger van Azure Pack, Microsofts technologie voor de bouw van private clouds, en onderscheidt zich door de verregaande integratiemogelijkheden met Public Azure. Workloads en data kunnen met Azure Stack naadloos tussen een eigen infrastructuur en de datacenters van Microsoft worden verplaatst. Bedrijven kunnen hierdoor gebruik maken van de schaalbaarheid en flexibiliteit van Microsofts public clouddiensten en zich er tegelijkertijd van verzekeren dat ze voldoen aan eigen veiligheidsnormen en wet- en regelgeving.

Yourhosting was het afgelopen jaar nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack en heeft hierdoor een kennisvoorsprong op het gebied van Microsofts vlaggenschip voor hybrid cloud. “Ik ben enorm enthousiast over de opening van het experience center van Yourhosting”, zegt Mark Wiertsema, Hosting & Cloud Sales Lead bij Microsoft. “Yourhosting is een van de eerste drie partners wereldwijd die Azure Stack met ons testen. Ze hebben hierdoor de afgelopen anderhalf jaar veel kennis en ervaring opgedaan over het platform. Ik wil iedereen van harte aanbevelen een kijkje te gaan nemen en kennis te nemen van de mogelijkheden van Azure Stack bij Yourhosting.” Op de website van Yourhosting kunnen geïnteresseerden informatie vinden over Azure Stack en het Azure Stack bètaprogramma van Yourhosting.

“Azure Stack is in feite dezelfde technologie als Microsoft Public Azure en op dezelfde manier te beheren. Wat ons betreft biedt het de beste hybrid cloudoplossing in de markt op dit moment. Klanten zijn met Azure Stack niet langer geremd om van Microsofts excellente public clouddiensten gebruik te maken en we verwachten dan ook een doorbraak van deze technologie na de lancering”, aldus Yourhosting CTO Eric Mink.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-28T09:44:00.000Z Yourhosting


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.