Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Paessler maximaliseert uptime IT-systemen HPE

Paesslers complete oplossing voor netwerkbewaking integreert naadloos met HPE servers, dankzij sensoren die speciaal voor producten van Hewlett Packard Enterprise zijn ontwikkeld.

Paessler AG, de innovatieve specialist in netwerkbewaking, maakt bekend dat het een samenwerking is aangegaan met Hewlett Packard Enterprise (HPE). Het doel is om gezamenlijke klanten te helpen om optimale prestaties en uptime naar hun complete IT-infrastructuur te brengen, met inbegrip van bedrijfskritische netwerken, systemen, applicaties en mobiele apparaten. Paessler biedt hiervoor speciaal ontwikkelde sensoren en functionaliteit op maat voor de servers van HPE. Daarnaast is het bedrijf deelnemer geworden aan het HPE Partner Ready Program.

Meer dan 200.000 systeembeheerders gebruiken PRTG Network Monitor van Paessler om als eerste op de hoogte te zijn wanneer er zich een probleem voordoet. PRTG biedt naadloze integratie met de oplossingen van HPE. Dit maakt het eenvoudiger dan ooit voor gezamenlijke klanten om een integraal overzicht te krijgen van hun HPE-infrastructuur en -software en de legio systemen, netwerken en mobiele apparaten die daar gebruik van maken.

PRTG Network Monitor stelt IT-professionals in staat om met vertrouwen het functioneren en de prestaties van hun complete infrastructuur te bewaken, van de algehele status tot de kleinste details. Optimaal aanpasbare dashboards maken het eenvoudig voor systeembeheerders om in één oogopslag de variabelen te bekijken die voor hen van belang zijn, terwijl speciale waarschuwingen hen op de hoogte stellen van eventuele problemen.

PRTG wordt geleverd met meer dan 200 kant-en-klaar geconfigureerde sensoren. Organisaties kunnen daarnaast direct aanvullende sensoren in gebruik nemen en automatisch inzetten binnen hun hele netwerk. Verder is het mogelijk om eenvoudig sensoren op maat te ontwikkelen en met de oplossing van Paessler te integreren. Organisaties kunnen daarmee de werking en prestaties peilen van alles wat met hun netwerk is verbonden, inclusief Internet of Things-apparatuur. PRTG kan op locatie of vanuit de cloud worden ingezet.

Met sensoren die exclusief zijn ontwikkeld voor de beproefde oplossingen van HPE is het nu eenvoudiger voor IT-afdelingen om de voortgang ten aanzien van een breed scala aan doelstellingen te bewaken, zoals:

- De prestaties van HPE ProLiant-servers optimaliseren: Netwerkbeheerders kunnen met PRTG snel de CPU-status en geheugenbelasting voor hun HPE ProLiant-servers raadplegen. Paessler heeft verschillende sensoren voor de ProLiant-reeks ontwikkeld. Deze worden onder meer ingezet voor het bewaken van de logische schijf, geheugencontroller netwerkinterface, fysieke schijf en de systeemstatus.
- HPE BladeSystems bewaken: PRTG biedt optimaal en real-time inzicht in HPE BladeSystems, waaronder blades en behuizingen. De oplossing maakt het daarnaast eenvoudig voor IT-afdelingen om virtualisatieprojecten te plannen door de gebruikelijke CPU- en geheugenbelasting, het schijfgebruik en het netwerkgebruik in kaart te brengen.

"HPE is wereldwijd koploper in de verkoop van servers en cloud-infrastructuren", zegt Christian Twardawa, de CEO van Paessler. "Met deze samenwerking bieden we onze klanten de gemoedsrust die gepaard gaat met de wetenschap dat ze het potentieel van hun complete HPE-infrastructuur optimaal benutten."

"Paessler is Silver Partner-lid van het HPE Partner Ready-programma", zegt Ulrich Seibold, vice president Indirect Sales bij HPE Duitsland. "Deze status binnen ons brancheleidende partnerprogramma toont aan dat Paessler beschikt over de tools, processen en mensen die nodig zijn om onze gezamenlijke klanten te helpen met het bespoedigen van hun digitale transformatie en het realiseren van hun doelstellingen. De toevoeging van speciale bewakingsfunctionaliteit voor HPE-oplossingen aan PRTG Network Monitor geeft blijk van het innovatieve karakter van de samenwerking tussen HPE en zijn kanaalpartners."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-09T10:04:03.000Z Paessler
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.