Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Relined verzorgt Dark Fiber netwerk Iddink Group

Iddink Group, gesitueerd in Amersfoort, behoort tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en faciliteert het onderwijs van morgen. Dagelijks maken meer dan 2 miljoen leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs gebruik van hun diensten. Om dit te kunnen realiseren, is een kwalitatief hoogwaardig netwerk noodzakelijk. Relined Fiber Network kon dit netwerk leveren: een redundant netwerk van het hoofdkantoor van Iddink Group naar datacenter BIT Ede.

Iddink Group biedt een pakket van ondersteunende diensten aan onderwijsorganisaties in Nederland: van het leveren van boeken en digitale leeromgevingentot de gehele administratieve ondersteuning van leerling-gerelateerde zaken. De merken Iddink, Eduarte en Magister bieden digitale leeromgevingen, apps en geavanceerde les- en leer(middelen)oplossingen. Daarmee kunnen alle gebruikers zich ontwikkelen op de manier die bij hen past, elke dag. Om hun producten en diensten zo goed mogelijk aan te kunnen bieden, is Iddink Group gebaat bij een kwalitatief hoogwaardig Dark Fiber netwerk.

Hoogwaardig én schaalbaar

De Dark Fiber, die volledig in eigen beheer is, wordt geleverd door Relined Fiber Network. Het betreft een redundante ring van de bedrijfslocatie van Iddink Group naar BIT Ede, een datacenter dat aan de hoogste standaarden voldoet op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid. Dankzij de samenwerking met Relined beschikt Iddink Group nu over een hoogwaardige Dark Fiber infrastructuur die zij geheel naar eigen wens in kan richten. Met behulp van eigen belichtingsapparatuur hebben ze op dit moment een redundante 10GbE verbinding gerealiseerd. Deze verbinding is te allen tijde schaalbaar.

Relined hecht veel waarde aan samenwerkingen. Op deze manier kunnen krachten gebundeld worden, leer je van elkaar én kun je er samen voor zorgen dat de (eind)klant zo goed mogelijk bediend wordt. Want dat is waar het uiteindelijk om draait: dat een oplossing gerealiseerd wordt waar een klant écht iets aan heeft.

Relined werkt samen met netwerkpartijen door het hele land. Al sinds de oprichting ruim 15 jaar geleden zorgt zij ervoor dat bestaande infrastructuur beschikbaar wordt gesteld aan de markt. Door samen te werken met ProRail, BT, TenneT en andere regionale en lokale netwerkpartijen wordt de bestaande infrastructuur optimaal benut. Sinds de samenwerking met BT heeft Relined meer dan 3.000 panden – al dan wel niet zelf - op het netwerk aan kunnen sluiten. Dit netwerk biedt dus vele mogelijkheden voor vele eindklanten.

Voor mogelijkheden voor uw eigen organisatie, kijkt u op onze website: www.relined.eu

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-28T12:13:30.000Z Relined B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.