Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Panduit neemt AV-fabrikant Atlona over

Panduit, fabrikant van netwerkinfrastructuren, heeft de wereldwijd opererende AV-fabrikant Atlona overgenomen. Atlona ontwerpt en ontwikkelt innovatieve producten voor AV- en IT-toepassingen in de entertainmentsector, onderwijsinstellingen, overheden en de zorgsector.

Netwerkgebaseerde AV-toepassingen

Het aanbod van Atlona bestaat uit producten voor netwerkgebaseerde AV, signaaldistributie, draadloos samenwerken en geautomatiseerde AV-systemen. Consultants, integrators, systeemontwerpers en installateurs benutten Atlona voor het vereenvoudigen van AV-installaties, minimaliseren van het benodigde onderhoud en verbeteren van de flexibiliteit. Het bedrijf wordt toegevoegd aan Panduit’s Enterprise business group, maar blijft haar klanten ondersteunen vanuit het hoofdkantoor in het Californische San Jose. Atlona’s AV-oplossingen worden geleverd met 10-jaar garantie. 

Synergie voor totaaloplossingen

“Atlona loopt voorop met de convergentie van AV-toepassingen en netwerkinfrastructuren”, zegt Dennis Renaud, president en CEO van Panduit. “Hun innovatieve oplossingen verrijken Panduit’s portfolio op het gebied van fysieke infrastructuren. Daarmee bieden wij klanten de mogelijkheid een kwalitatieve totaaloplossing te implementeren voor steeds complexere netwerkinfrastructuren”. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-10T16:47:33.000Z Panduit


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.