Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Panduit Micro Data Center voor IoT

Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren en IoT-oplossingen, introduceert het industriële NEMA 12 Micro Data Center als uitbreiding van de MDC-productlijn. NEMA 12 is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van kritische media in industriële netwerken en ruimtebesparing bij het gebruik van computing, opslag en switching op de fabrieksvloer.

In controlekamers en telecommunicatiekasten is vaak een gebrek aan ruimte voor de benodigde netwerkapparatuur. Dankzij de afsluitbare NEMA 12 MDC is alle apparatuur compacter en flexibeler inzetbaar en met kabelmanagement beter te beschermen tegen de industriële gebruiksomstandigheden.

Tim Houghton, Industrial Product Manager bij Panduit zegt hierover, “In het nieuwe Panduit NEMA 12 MDC wordt de beschikbare ruimte optimaal benut, waardoor er plaats is voor netwerk- en opslagapparatuur, UPS’en, servers en koeling. Maar ook voor – en dit wordt vaak over het hoofd gezien - kabelbeheer, PDU’s, aarding en verbindingen en voorzieningen voor elektrostatische ontladingen (ESD).”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-29T11:21:42.000Z Panduit


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.