Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HashiCorp haalt $175 M op in investeringsronde

HashiCorp®, leider in multi-cloud infrastructure automation software, heeft met een Series E-investeringsronde $175 miljoen opgehaald.

HashiCorp®, leider in multi-cloud infrastructure automation software, heeft aangekondigd dat het bedrijf na een Series E-investeringsronde een waardering heeft van $5.1 miljard. Bij de investeringsronde haalde het bedrijf $175 miljoen op. 

Deze nieuwe financieringsronde stelt HashiCorp onder andere in staat te investeren in medewerkers en programma's die haar klanten over de hele wereld ondersteunen en meer te investeren in R&D en technologische partnerships.

"Bij HashiCorp voorzien we grote bedrijven van de essentiële software die ze nodig hebben om een ​​cloud-operationeel model voor hun infrastructuur te gebruiken. Onze software wordt steeds belangrijker voor de grootste organisaties ter wereld en we nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van hun verwachtingen serieus, zegt David McJannet, CEO van HashiCorp. We zijn verheugd dat Franklin Templeton en T. Rowe Price toetreden als nieuwe investeerders en kijken uit naar de voortgezette samenwerking met onze bestaande investeerders."

Over HashiCorp

HashiCorp is leider in multi-cloud infrastructure automation software met oplossingen die handmatige processen en ITIL-praktijken inruilen voor automatisering op basis van selfservice en DevOps. Organisaties kunnen hiermee het beheer van de infrastructuur, het netwerk, de beveiliging en de ontwikkeling van applicaties automatiseren. De oplossingen van Hashicorp, Vagrant™, Packer™, Terraform, Vault, Consul, and Nomad™ bieden ondersteuning voor fysieke en virtuele machines, containers, Windows-, Linux- en Mac-systemen, containers, IaaS, PaaS, SaaS en cloud-omgevingen in alle soorten en maten. Ze worden door duizenden bedrijven in alle delen van de wereld gebruikt. Alle software van HashiCorp is open source en wordt ontwikkeld volgens het principe van open development. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-18T10:46:17.000Z HashiCorp


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.