Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Jan Willem Tom verlaat Relined

Jan Willem Tom, Managing Director sinds de oprichting van Relined Fiber Network, verlaat na meer dan 16 jaar de organisatie. Onder zijn leiding heeft Tom ervoor gezorgd dat het bedrijf is uitgegroeid tot een speler met landelijke dekking in zowel Nederland als Duitsland en met internationale bekendheid.

Al ruim 16 jaar is Tom de drijvende kracht achter de organisatie van Relined. Daarnaast is Tom ook verantwoordelijk voor de aansturing van zusterorganisatie NOVEC, een bedrijf dat telecommasten exploiteert. In de afgelopen jaren zijn zowel Relined als NOVEC gegroeid in hun ambities en hebben beide organisaties de stap genomen om hun activiteiten uit te breiden naar Duitsland. Deze groei heeft een zware druk gelegd op de aansturing van beide organisaties in de twee landen. Het combineren van deze functie is dan ook niet meer haalbaar en dat heeft Tom doen besluiten om de Relined organisatie te verlaten. 

“Met pijn in mijn hart vertrek ik bij mijn “kindje” Relined, een organisatie die ik vanaf het begin, nu ruim 16 jaar, heb mogen opbouwen. Het was dan ook een lastige keuze om het bedrijf te verlaten”, aldus Jan Willem Tom

Kristel Landa, directeur van Duvekot Rentmeesters, is benoemd tot de nieuwe opvolger van Tom. Zij zal per 1 mei de werkzaamheden overnemen. Kristel is een ambitieuze en energieke zakenvrouw met de nodige kennis om bedrijven op te bouwen, uit te breiden en te begeleiden in hun ambities. Ze heeft haar sporen verdiend in de opbouw van zusterorganisatie Duvekot en is reeds bekend met de Relined organisatie. Met haar kennis en ervaring gaat ze aan de slag bij Relined. Tom gaat zich vanaf heden focussen op de groeiambities van NOVEC.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat Kristel met haar ervaring de Relined organisatie verder gaat helpen in alle verdere ambities. Kristel is een echte netwerker, zowel intern als extern weet ze de mensen te motiveren en in hun kracht te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat ze een waardevolle bijdrage gaat leveren in de verdere groei van de organisatie”, aldus Jan Willem Tom

Over Relined Fiber Network

Relined is al meer dan 16 jaar de toonaangevende en onafhankelijke leverancier van Dark Fiber in Noordwest Europa. De organisatie is in 2003 opgericht om de onbenutte capaciteit van ProRail en TenneT te vermarkten, later is het netwerk uitgebreid met een metronetwerk in Amsterdam en in 2017 een samenwerking met BT in Nederland. Sinds 2017 is Relined ook met een landelijk netwerk in Duitsland actief, inclusief een metronetwerk in Frankfurt, en levert sinds 2019 Dark Fiber verbindingen via een zeekabel van Nederland naar Denemarken.

De organisatie heeft in de afgelopen 16 jaar een mooie groei gemaakt en beschikt inmiddels over meer dan 30.000 km aan netwerk. Maar de ambities van Relined en de dienstverlening naar haar klanten staan niet stil en zullen ook de komende jaren continue in beweging blijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-23T08:19:42.000Z Relined B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.