Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IT-bedrijf EASI neemt het Nederlandse van Helvoirt Automatisering over

IT-bedrijf EASI neemt sectorgenoot van Helvoirt Automatisering B.V. over. Huidig CEO Rudi van Helvoirt blijft aan boord en zal als Technical Director de dagelijkse leiding mee vormgeven. Het doel van de overname is om de capaciteit en de flexibiliteit van EASI in Nederland te vergroten.

EASI richt zich in Nederland in eerste instantie op security, cloud en infrastructuurbeheer voor IBM Power en VMware (Intel)-omgevingen. "We zijn bijzonder tevreden dat Rudi ons team in Nederland komt versterken," zegt Thomas Van Eeckhout, CEO van EASI. Van Helvoirt beschikt over specifieke kennis van IBM i, wat het voor ons een interessante partner maakt. Ze zijn een waardevolle aanvulling op ons dienstenportfolio.

Gedeelde expertise

EASI is als IBM Platinum Business Partner een logische keuze voor ons," zegt Rudi. "Dankzij hun jarenlange band met IBM sluit hun expertise naadloos aan op de onze. Bovendien biedt dit een mooie kans op schaalvergroting. Daarnaast hebben we in EASI een betrouwbare partner gevonden die onze visie deelt. Ze stellen net als wij kwaliteit en persoonlijke, betrouwbare services voorop."

Continuïteitsgarantie

Concreet brengt de overname voor de klanten van van Helvoirt geen merkbare veranderingen met zich mee. "De continuïteit blijft gegarandeerd," zegt Thomas Van Eeckhout. "Voor de klanten blijven de aanspreekpunten behouden. Fysiek verhuizen we wel het bestaande kantoor van van Helvoirt naar het huidige kantoor van EASI in 's-Hertogenbosch.

Prijzen

EASI is in Nederland nu één jaar actief, maar het is de laatste jaren aan een flinke opmars bezig. Vorig jaar sloot het bedrijf ook nog een strategisch partnership met Destiny.  In België wint het bedrijf al zes jaar op rij de titel van Beste Werkgever. Dit jaar behaalde EASI ook een derde plaats in de Europese wedstrijd. Daarnaast ontving het ook al drie jaar op rij een award als Best Managed Company.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-22T13:20:05.000Z EASI
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.