Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dit heb je aan een internet service provider

Steeds meer mensen maken gebruik van een Internet Service Provider. Zo’n ISP levert diensten aan bedrijven en consumenten om gebruik te maken van het internet. Dit kunnen allerlei diensten zijn, zoals toegang tot het internet, maar ook web hosting en domeinregistratie. Of een Internet Service Provider ook iets voor jou is, ontdek je in dit artikel.

ISP voor bedrijven

Voor bedrijven loont het meer dan de moeite om gebruik te gaan maken van een ISP. Een service provider voor resellers levert bijvoorbeeld veel voordelen op. Een betrouwbare internetverbinding lijkt een vanzelfsprekendheid, maar is het niet. En als de verbinding je in de steek laat, kost het je geld.

Bellen via internet is de nieuwe standaard, zeker na de coronacrisis wordt dit nog veel meer gedaan. Ook een mobiele dienst en uiteraard de cloud vallen onder een ISP. Kort samengevat is het een erg handige service waardoor bedrijven zich zorgeloos op het ondernemen kunnen richten. De digitale apparatuur is immers op orde.

Altijd bereikbaar zijn

Natuurlijk is het goed om af en toe rust te nemen, maar veel mensen willen het liefst altijd bereikbaar zijn. Met telefonie gehost door Xelion kan dat. Je haalt hiermee een complete telefooncentrale in huis. Waar je ook verblijft, je bent altijd en overal bereikbaar. Daarbij maakt het niet uit of het om zakelijk bellen, chatten of mailen gaat.

Xelion is een complete telefonie- en communicatieoplossing. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is het interessant. Xelion 8 is ideaal voor bedrijven die gemak willen. Het systeem is met allerlei applicaties te integreren en je kunt een koppeling bouwen met een eigen CRM-pakket. Het beheer en onderhoud wordt voor je geregeld.

Een voordeel is dat het helemaal geen grote investering is. Dat maakt het extra aantrekkelijk voor bedrijven om hier serieus over na te denken. Je hebt een hoop gemakken en dat voor een relatief laag bedrag.

Welke partij is verantwoordelijk bij ISP?

Een Internet Service Provider is over het algemeen niet verantwoordelijk voor de data die via het netwerk wordt verzonden. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt tussen het doorgeven, wat altijd mag, en het opslaan. Dit laatste mag alleen als het om legale content gaat. De aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid is een punt van discussie. Privacy en recht spelen hier onder andere een rol in.

Maar het is niet meer dan logisch dat je als bedrijf zelf verantwoordelijk bent voor het soort content dat geplaatst en gedeeld wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-17T14:15:57.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.