Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Remoticom introduceert een UWB social sensor

De Sodisense Personal werkt op de innovatieve UWB techniek en meet met een nauwkeurigheid van 10 cm afstanden tot elkaar waarbij de sensor op een instelbare afstand een melding, middels trilling, zal geven. De Sodisense Personal is leverbaar voor € 85,00 in de vorm van een polsmodule.

Remoticom brengt een social distance sensor op de markt, onder de productnaam Sodisense Personal, die de intelligente lockdown een extra mogelijkheid gaat bieden. Middels de Sodisense Personal kunnen we naar de 1,5 meter maatschappij toe die we voor een bepaalde periode aan moeten gaan nemen. Dit om elkaars gezondheid zo eenvoudig mogelijk te kunnen beschermen.    

De Sodisense Personal  werkt op basis van de innovatieve UWB (Ultra Wide Band) techniek en meet met een nauwkeurigheid van 10 cm afstanden tot elkaar waarbij de sensor op een instelbare afstand een melding, middels trilling, zal geven. De Sodisense Personal is leverbaar in de vorm van een polsmodule, een keycord en een module voor op de veiligheidshelm.   

De Sodisense Personal is onder andere in de volgende omgevingen te gebruiken: bouwlocaties, infrawerken, markten, kantooromgeving, magazijn, overslag depots, productiefaciliteiten, winkels, bouwmarkten, scholen en kinderopvang, ziekenhuizen en verpleeghuizen, bioscopen, casino’s, musea, restaurants, andere eetgelegenheden, cafés,  terrassen, sportscholen en sportkantines.    

De Sodisense Personal is één van de innovatieve oplossingen die Remoticom nu in de markt gaat introduceren om onze bijdrage te leveren aan een intelligente, gezonde, samenleving. 

Remoticom is een Internet of Things (IoT) ontwikkelaar en werd in 2015 in Nederland gevestigd en focust zich sindsdien op intelligente sensortechnologie. Remoticom streeft ernaar de leef- en werkomgeving veiliger, efficiënter, intelligenter en duurzamer te maken. Onze slogan is niet voor niets “Made smart for you”    

Meer informatie via info@remoticom.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-21T22:08:11.000Z REMOTICOM


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.