Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Smartphone en mobiele toegangsdata zijn toekomst toegangscontrole gebouwen

2N, wereldleider op het gebied van intercoms, voorziet dat COVID-19 en zorgen over veiligheid ertoe leiden dat toegang met smartphone de gangbare keuze worden voor toegangsbeheer. Om hierop in te spelen organiseert het bedrijf een interactief online webinar over de voordelen van de inzet van smartphone voor toegangscontrole en 2N’s toekomstvisie hieromtrent.

Mobiele toegangsdata worden volgens 2N, wereldleider op het gebied van IP-toegangscontrolesystemen, de belangrijkste factor voor de toegangscontrole van appartementen- en kantoorgebouwen. 

Bezorgdheid over veiligheid en COVID-19 zorgen ervoor dat consumenten en bedrijven nadenken over de manier waarop de toegangscontrole van het gebouw waarin ze wonen of werken is ingericht, en maakt dat dit heroverwogen wordt om een veilige woon- en werkomgeving voor gebruikers en bewoners te garanderen. 

Om meer inzicht te geven in de voordelen van het gebruik van de smartphone voor toegangsbeheer met de zogenaamde mobile credentials, organiseert 2N een gratis en interactief webinar op 12 november a.s. Diverse 2N experts zullen tijdens '2N On Air' verder ingaan op de voordelen van de inzet van mobiele technologie met betrekking tot toegangscontrole en het monitoren hiervan.

De uitbraak van COVID-19 heeft nieuwe uitdagingen met zich meegebracht voor gebouwen met meerdere gebruikers en hoogfrequente contactpunten. Smartphone credentials bieden een effectieve en handige contactloze oplossing voor toegangscontrole. Hiermee worden veiligheidsrisico's voor alle betrokkenen vermindert.  Zorgen met betrekking tot privacy en veiligheid rondom gezichtsherkenningstechnologie en andere biometrische data wijzen erop dat smartphone credentials een betrouwbaar en veilig alternatief zijn voor touchscreens en sleutelkaarten.

Tomas Vystavel, Hoofd Product Management bij 2N: “Hoewel intercomsystemen met touch screens of sleutelkaarten nog steeds gangbare tools zijn voor toegangscontrole in gebouwen met meerdere gebruikers, verandert de wereld snel. Organisaties en bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze de juiste oplossingen voor toegangscontrole hebben om gelijke tred te houden met de veranderende behoeften en zorgen van de gebruikers en bewoners van gebouwen. We verwachten dat mobile credentials de gangbare keuze worden voor veel organisaties en bedrijven die toegangscontrole willen verbeteren".

Het gratis webinar van 2N vindt plaats op donderdag 12 november om 10.00 uur (CET) en zal onder andere gepresenteerd worden door CEO Michal Kratochvil en Tomas Klima, sales directeur. Inschrijven voor het webinar is mogelijk via deze link

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-04T15:58:21.000Z 2N


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.