Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NGINX opent Europees hoofdkantoor in Cork

 

NGINX, de motor achter sites en applicaties voor het moderne web, breidt internationaal uit en opent een EMEA-hoofdkantoor in Cork, Ierland. NGINX (spreek uit als engine-x) helpt 's werelds meest innovatieve bedrijven met hun websites en applicaties op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid, veiligheid en schaal. Het bedrijf biedt een bekroond, uitgebreid Application Delivery Platform dat inmiddels wereldwijd door meer dan 180 miljoen sites wordt gebruikt.

Over de hele wereld vertrouwen bedrijven op NGINX voor soepele digitale ervaringen door features zoals geavanceerde load balancing, web and mobile acceleration, security controls, applicatie monitoring en management. Meer dan de helft van de drukste websites rekenen op NGINX, met inbegrip van Airbnb, Box, Instagram, Netflix, Pinterest, SoundCloud en Zappos.

De komst van het EMEA-hoofdkantoor zorgt voor een betere ondersteuning voor bestaande klanten in de regio. Daarnaast betekent dit het startpunt voor het bereiken van nieuwe klanten in groeigebieden zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en in de Nordics.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5953431). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×