Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Centralpoint uitgeroepen tot Plantronics Premium Partner

Dit artikel delen:
Centralpoint uitgeroepen tot Plantronics Premium

Centralpoint mag zich vanaf nu Plantronics Premium Partner noemen. Om deze status te verwerven hebben de productspecialisten van Centralpoint het certificeringstraject van Plantronics succesvol doorlopen.

Het Plantronics Partner Connect programma kent verschillen programmaniveaus waarin kerncompetenties en expertisegebieden van wederverkopers helder zijn gedefinieerd. “Centralpoint heeft het hoogste haalbare certificering gehaald, namelijk die van Premium Partner,” zegt Bjorn Spanjers, Head of Channel bij Plantronics. `Dit geeft ons als fabrikant een waarborg dat iedere eindgebruiker of organisatie die op het gebied van Unified Communications of Contact Center met betrekking tot headsets met zijn vragen terecht kan bij Centralpoint“ aldus Spanjers.

Trots op het Premium Partner logo
“Naast het kunnen leveren van het volledige Plantronics portfolio op www.centralpoint.nl kunnen onze klanten met de expertise van Centralpoint nu ook een gedegen advies verwachten, ook als het om complexe vraagstukken gaat of zelfs een complete ICT-oplossing.”, aldus Marcel Joosten, Directeur E-Commerce bij Centralpoint.

Over Centralpoint
Centralpoint bestaat sinds 2001. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste zakelijke ICT-leveranciers van Nederland met een omzet van ruim 120 miljoen euro. Centralpoint ziet het als haar missie om in alle mogelijke ICT-wensen van organisaties te voorzien. Bij Centralpoint kan werkelijk ieder product besteld worden. Van populaire smartphones of tablets tot de betrouwbaarste servers of storage-oplossingen. En van eenvoudige netwerkkabels tot de nieuwste laptops of de kleinste printeraccessoires. Altijd in de gewenste hoeveelheid en binnen de gewenste levertermijn.


Noot voor de redactie: Meer informatie is verkrijgbaar bij Marcel Joosten, bereikbaar op marcel@centralpoint.nl of 088 - 4 300 304. Informatie over Centralpoint is te vinden op www.centralpoint.nl/overons

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-01T17:41:00.000Z Centralpoint.nl
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.