Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Trustpilot zet bedrijven tijdens corona-crisis in het zonnetje

Dit artikel delen:

Nederlandse consumenten kregen de mogelijkheid om op Trustpilot eervolle vermeldingen te geven aan bedrijven die de verwachtingen overtroffen tijdens de COVID-19-crisis. Onder de meest bedankte bedrijven pakketbezorgers en webwinkels.

Trustpilot wil consumenten hun betrokkenheid laten tonen bij de bedrijven die nog altijd de gevolgen ondervinden van de coronacrisis. Dat doet het wereldwijd toonaangevende reviewplatform door consumenten de mogelijkheid te geven eervolle vermeldingen te geven in hun review van bedrijven die hun verwachtingen hebben overtroffen, middels de campagne “Thanks a million”.

De eervolle vermelding worden vervolgens getoond op de homepage van Trustpilot in Nederland. Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen eervolle vermeldingen geplaatst wereldwijd,  61.313 daarvan komen uit Nederland. 

Met name pakketbezorgers (meer dan zevenduizend ‘bedankjes’) en webwinkeliers sprongen er positief uit bij de eervolle vermeldingen. Bij webwinkels waren het met name electronicazaken (ruim 3200 vermeldingen) en haarverzorgingsproducten (1407 vermeldingen) die geroemd werden. 

Het is geen verrassing dat pakketbezorgers en webwinkeliers er positief uitsprongen. Met name de woorden “bezorging” (zo’n tienduizend keer) en “geleverd” (tegen de achtduizend) kwamen veel voor in de eervolle vermeldingen. Alhoewel “prijs” de belangrijkste indicator blijkt voor een eervolle vermelding; dat woord werd ruim 14 duizend keer genoemd in de berichten. Uiteraard is service niet onbelangrijk, dat woord kwam meer dan vijfduizend keer voor. 

“We hopen dat er nog steeds vele Nederlandse consumenten bedrijven de credits blijven geven in de vorm van eervolle vermeldingen gedurende deze zware tijden,” aldus Chris van Dongen, Country Manager Benelux van Trustpilot. “Zo kunnen bedrijven zich blijven onderscheiden met hun dienstverlening en de waardering ervoor krijgen die zij nu meer dan ooit verdienen.”

Zowel bedrijven als consumenten kunnen gratis gebruiken maken van de functionaliteit “eervolle vermeldingen”. Trustpilot zal dit initiatief de komende maanden in stand houden en de mooiste bedankjes en verhalen delen op de Trustpilot Blog, waar consumenten meer te weten kunnen komen hoe ze reviews kunnen gebruiken om met vertrouwen te winkelen.

Trustpilot is een toonaangevend onafhankelijk reviewplatform – gratis en voor iedereen. Met ruim 85 miljoen reviews over meer dan 360.000 verschillende bedrijfsdomeinen, biedt Trustpilot consumenten een platform om betrouwbare bedrijven te ontdekken en om reviews achter te laten. Bedrijven maken gebruik van Trustpilot om feedback van klanten om te zetten in bedrijfsresultaten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-03T10:37:10.000Z Trustpilot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.