Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking Sporthy en QFL zorgt voor livestream American Football Dames

Dit artikel delen:

Het sportplatform Sporthy en de Queens Football League (QFL) gaan samenwerken. Hierdoor zijn per 31 augustus alle American Football Dames wedstrijden te zien via livestream of on demand. De content van Sporthy en de aandacht voor de QFL krijgt zo een positieve boost.

Sporthy werd in juni 2021 gelanceerd en is wereldwijd het eerste social media platform voor het delen van sportwedstrijden en workouts. Het platfom heeft als doel meer bereik en inkomsten voor sportteams en sportinstructeurs. De content op het sportplatform wordt nu uitgebreid met unieke livestreambeelden van de wedstrijden van de damesteams American Football van de QFL.

Aantrekkelijke content

De QFL is opgericht door de Amsterdamse onderneemster Kanessa Muluneh. Zij bracht het American Football voor dames naar Nederland. “Ik ben blij met de samenwerking met Sporthy omdat we zo de aandacht voor onze sport kunnen vergroten. Een megastap voorwaarts.”

De wedstrijden zijn een aantrekkelijke aanvulling op de huidige sportcontent van Sporthy. Een ontwikkeling die ter inspiratie kan dienen voor andere sportteams en -instructeurs om zich ook bij het sportplatform aan te melden. Hierop generen zij meer zichtbaarheid voor diverse sportwedstrijden/workouts.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-02T15:51:35.000Z DelanoPR


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.