Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Wat kan je met een Playstation kaart?

Dit artikel delen:

Als je spellen koop via de Playstation kaart hoef je niet meer naar de winkel om een spel te kopen. Het kan gewoon simpel vanuit huis met een paar klikken in de online Playstation store. Binnen een paar seconde heb je het spel al in je bezit. Het spel wordt aan je Playstation account gekoppeld. Als je het spel in de winkel koopt krijg je hem op een CD. Een CD kan kapotgaan of je kan hem kwijtraken. Door online je spel te kopen raak je het spel nooit kwijt en kan er ook niks kapotgaan. De Playstation kaarten heb je in drie verschillende bedragen: 10, 20 en 50 euro. De kaarten zijn 12 maanden geldig, dus als je nog niet weet wat je wilt aanschaffen heb je nog even bedenktijd!

Op je verjaardag heb je een Playstation kaart gekregen, erg leuk maar wat kan je er mee? Je kan er onder andere spellen mee kopen. Microtransacties Maar je kunt nog meer met een Playstation kaart. Tegenwoordig kun je er ook microtransacties mee maken. Microtransactie betekent dat je met het bedrag wat op de kaart staat online goederen kunt kopen. Op het spel FIFA kun je bijvoorbeeld FIFA-punten kopen en bij het spel GTA kun je Shark Cash Cards kopen. Door dit aan te schaffen kun je spullen kopen in de game zoals bij GTA bijvoorbeeld betere wapens. Zo heb je een hogere kans om snel beter te worden in het spel.

Playstation plus

Ze bieden twee verschillende Playstation plus abonnementen aan, een abonnement van drie maanden voor €24,99 en een abonnement van een jaar voor €59,99. Met Playstation plus kun je online met vrienden en onbekende spelen, en krijg je korting in de Playstation store. Daarnaast krijg je 10 GB online opslag en iedere maand de mogelijkheid om gratis extra spellen te downloaden die je mag houden zolang je het plus abonnement aanhoudt.

Hoe maak je een Playstation plus account aan?

Voor Playstation plus kun je gewoon een regulier PSN-account gebruiken. Iedereen die een Playstation heeft moet dit account aanmaken. Bij het aanschaffen van Playstation plus krijg je een code. De code kun je als volgt inwisselen:

1.       Log in op je PSN-account.

2.       Klik op menu en ga dan naar ‘Functies’.

3.       Ga naar instellingen > Playstation Network > Accountinformatie > Portemonnee > Geld toevoegen.

4.       Nu kun je klikken op ‘Code inlossen’ en daar voer je de code in die op de Playstation kaart staat.

5.       Tot slot klik je op doorgaan, gefeliciteerd je hebt nu Playstation plus!

Welke apparaten zijn geschikt voor Playstation plus?

Playstation plus is het meest geschikt voor de PS4 en PS5. Op de Playstation 3 en Playstation Vita wordt de code wel geaccepteerd maar dan heb je niet het extra voordeel van gratis games die kan downloaden. Die mogelijkheid is er alleen voor de PS4 of 5. Als je dus het beste uit je abonnement wilt halen moet je één van deze apparaten hebben.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-28T10:59:27.000Z Twenty Four Webvertising BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.