Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Online investeren; De beste opties van dit moment

Waar het gaat om investeren denken veel mensen nog aan zaken als vastgoed en extra aflossen op hypotheken. Toch is dit niet altijd meer de meest slimme keuze. Nu de hypotheekrentes stijgen, zijn er andere mogelijkheden van investeren die wellicht veel meer gaan opleveren. Dat de kansen hiervoor liggen op het wereldwijde web, hoeven we jou waarschijnlijk niet uit te leggen. Er zijn online diverse opties om je geld slim weg te zetten. Waar op dit moment de kansen liggen? Wij zetten ze op een rijtje.

Denk niet te crypto

De nummer één op het gebied van investeren is momenteel toch wel crypto valuta. Niet omdat de koersen momenteel sky high staan, maar juist omdat de koersen juist vrij laag staan. De verwachting is dat dit komende maanden snel gaat veranderen en wanneer wij de experts mogen geloven zit er zelfs een enorme piek aan te komen. Natuurlijk is de koers van vele facetten afhankelijk, waaronder externe mondiale invloeden zoals oorlogen en recessies. Maar wanneer er niks geks gebeurt kan hier voor komend jaar wel eens de grote klapper qua koerswinst liggen. Wanneer jij nu nog een account opent bij bijvoorbeeld een betrouwbare partij als biticodes kun je nog op tijd instappen tegen een gunstig tarief. Daarnaast kun je met hun scherpe analyses en speciale tools ook nog eens je voordeel doen. Win-win situatie.

Kies je aandeel

Naast de crypto valuta is online investeren in aandelen ook laagdrempeliger dan ooit. Met eenvoudige apps kun je vandaag nog starten met het kopen van aandelen. Ook hier is de markt momenteel gunstig voor, maar het ligt er wel aan in welk aandeel je investeert. Realiseer je wel dat het investeren in aandelen je waarschijnlijk veel minder winst op korte termijn gaat opleveren dan wanneer je kiest voor crypto. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om beide te combineren, dit is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en voorkeur.

NFT’s

Naast bovenstaande bekende vormen van online investeren is het investeren in NFT’s ook aan een snelle opmars begonnen. De aankoop van een zogenoemde non-fungible token is echter wel iets waar je verstand van (digitale) kunst voor nodig hebt. Hier een gedegen advies over geven is op dit moment nog lastig, omdat het een vrij onbekende en nieuwe markt is. Het zou zomaar kunnen dat dit het nieuwe goud is, maar het kan ook een hoax zijn.

Wie wil gaan voor iets meer zekerheid maar toch rendement kan beter starten met investeren in crypto de komende tijd. En over zekerheid gesproken; investeren in goud is tegenwoordig ook online mogelijk en blijft in tijden van onzekerheid altijd een aanrader!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-31T12:16:36.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.