Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Box verenigt IT-sector op Box World Tour Europe

Europa

Londen, Verenigd-Koninkrijk, 4 april 2017 – Box (NYSE: BOX) brengt vandaag marktleiders en vernieuwers in de IT samen op de Box World Tour Europe (BWT) om samen met honderden CIO's en IT-experts uit heel Europa de toekomst van werken in de cloud te bespreken. Tijdens dit evenement delen BT, Google Cloud, IBM en Slack hun ideeën en verwachtingen over werken voor ondernemingen in de toekomst. Op het evenement zijn meer dan 10 Europese landen vertegenwoordigd, waaronder meerdere Box-klanten zoals UEFA, Oxfam, Rémy Cointreau, Kingston University London en Lagardère Sports.

"Bedrijven zijn vandaag de dag op zoek naar eenvoudige en veilige manieren om al hun medewerkers, informatie en applicaties samen te brengen om zo de manier waarop er gewerkt wordt revolutionair te veranderen," zegt Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. "Met krachtig contentmanagement in de cloud kunnen de grootste bedrijven ter wereld verbonden zijn en samenwerken op een manier als nooit tevoren. Hierdoor ontstaat er een volledig nieuwe manier van werken."

BWT Europe bouwt voort op de groeiende internationale aanwezigheid van Box, die vooral het resultaat is van de lancering van producten die gericht zijn op de Europese markt, waaronder Box Zones, KeySafe, Governance en de Binding Corporate Rules.

Box en BT

Steve Masters, Vice President van Customer Innovation bij BT, voegt zich tijdens de keynotepresentatie bij Aaron Levie. De bedrijven hebben verschillende mogelijkheden gevonden om samen te werken, waaronder het opzetten van een verbinding met de cloud via Box en co-selling van Box aan bestaande BT-klanten. Met deze samenwerking kunnen Box en BT meer bedrijven in Europa helpen om cloudtechnologie te omarmen en ze de mogelijkheid bieden om waar ook ter wereld verbonden te zijn en samen te werken.

"Onze klanten willen de best mogelijke cloudoplossingen van ons om hun digitale-transformatiedoelen te behalen. Dit is voor ons de reden om continu te innoveren en samen te werken met gelijkgestemde bedrijven zoals Box," aldus Steve Masters, Vice President Customer Innovation bij BT. "Samen zullen BT en Box nieuwe digitale mogelijkheden voor klanten creëren, op basis van de toonaangevende Cloud Connect-infrastructuur van BT en de contentmanagement-expertise van Box."

"BT heeft een lange historie als toonaangevend leverancier van hoogwaardige IT-services en we vinden het dan ook een geweldige mogelijkheid om samen met hen nog meer bedrijven naar de cloud te brengen," zegt David Benjamin, SVP en GM van Box voor EMEA.

BT is een van de grootste aanbieders van communicatieservices en -oplossingen ter wereld. Met behulp van het Cloud of Clouds-portfolio en de samenwerking met Box probeert BT klanten op een veilige en eenvoudige manier toegang te geven tot de applicaties en gegevens die ze nodig hebben, waar en wanneer dan ook.

De toekomst van werk

Leidinggevenden van Google Cloud, IBM en Slack nemen op BWT samen met Box deel aan een paneldiscussie over de toekomst van werk. De bedrijven zien dat het bedrijfslandschap verandert en dat nieuwe technologieën ook nieuwe manieren van werken mogelijk maken.

"Cognitive computing heeft de werkwijze van werknemers veranderd, zowel in grote als kleine bedrijven. Een van de redenen hiervoor is de mogelijkheid om direct toegang te krijgen tot kennis die diep in het bedrijf zit," zegt Christopher C. Crummey, wereldwijd Executive Director van Evangelism and Customer Experience bij IBM's Watson Work Collaboration Services. "Zo kan het toepassen van Cognitive Bots nieuwe werknemers helpen tijdens hun eerste stappen in het bedrijf. Via deze Cognitive Bots kunnen nieuwe werknemers op een natuurlijke manier vragen stellen over onderwerpen zoals HR-processen, IT-tools, beleid, procedures en expertiselocatie, en direct antwoord krijgen."

"We staan voor een nieuw computertijdperk. De convergentie van werken in de cloud, steeds krachtigere mobiele apparaten, bots en kunstmatige intelligentie kunnen de productiviteit stapsgewijs veranderen," zegt Johann Butting, Head of Sales, EMEA, Slack. "Door deze technologieën te omarmen en ze in te zetten bij eenvoudige, dagelijkse taken, kunnen we meer van ons eigen denkvermogen en onze creativiteit gebruiken om lastige problemen op te lossen. De toekomst van werk is een universum waarin technologie discrete en gepersonaliseerde ondersteuning voor iedereen levert, we kijken ernaar uit om aan die reis deel te nemen."

Box maakt het voor meer dan 71.000 organisaties over de hele wereld eenvoudiger om bestanden veilig te delen, te openen en hier samen met anderen aan te werken. Het bedrijf helpt 64% van de Fortune 500, waaronder onder meer multinationals als Amadeus, AstraZeneca, Eli Lilly, General Electric, P&G, Schneider Electric, Eurostar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-04T14:30:00.000Z Box


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.