Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

BeOne Development wijzigt naam naar Infosequre

BeOne Development, het toonaangevende bedrijf in security awareness programma’s, kondigt vandaag aan dat het zijn bedrijfsnaam wijzigt in Infosequre. De nieuwe naam is het gevolg van een herpositionering en sluit aan bij de nieuwe visie en kernwaarden van het bedrijf. De naam ‘Infosequre’ is een afgeleide van ‘Infosecure’, zoals BeOne Development voorheen heette. Infosequre staat voor mensen in beweging brengen, pionieren en een breed product- en dienstenportfolio, waarmee organisaties via meetbare gedragsverandering een positieve securitycultuur kunnen bewerkstelligen.

Cybercriminaliteit is de snelst groeiende vorm van misdaad en de laatste jaren is het dreigingslandschap radicaal veranderd. Cybercriminelen komen continu met nieuwe aanvalstactieken die zich richten op de mens. Bovendien worden de wet- en regelgevingen alsmaar aangescherpt waardoor organisaties hun informatiebeveiliging steeds beter moeten waarborgen om boetes en continuïteits- en reputatieschade te voorkomen.

BeOne Development heeft zich voortdurend aangepast aan deze ontwikkelingen, waardoor de focus en het portfolio van het bedrijf zijn veranderd. Voorheen lag de focus op het creëren van security awareness, terwijl deze de laatste jaren is verschoven naar het veranderen van mentaliteit en gedrag. Vanwege deze verschuiving is het diensten- en productportfolio uitgebreid met game-based learning, nieuwe communicatietools en meetinstrumenten.

“Het aantal cyberdreigingen, de hoeveelheid data en de toepassing van technologie nemen alleen maar toe. Daarom hebben wij de laatste jaren hard gewerkt om nieuwe producten aan ons portfolio toe te voegen, zoals onze VR-game en escaperoom. Samen met ons e-learningprogramma vormen deze producten een effectief  totaalprogramma waarmee we organisaties helpen te bouwen aan een sterke security cultuur,” aldus Ernst Bouwman, managing director van Infosequre. “We maken mensen niet alleen bewust van de risico’s maar helpen ze er ook naar te handelen, pas dan ben je als organisatie écht weerbaar.”

Voor de huidige klanten zal er, naast de naamswijziging, niets veranderen. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen gebruik blijven maken van het meest innovatieve en interactieve e-learningprogramma, dat meer dan 30 up-to-date modules bevat over de nieuwste cyberrisico’s. In de nabije toekomst zullen er nog meer nieuwe producten worden gelanceerd, die aansluiten op het huidige portfolio en de nieuwe visie en kernwaarden van Infosequre.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-31T10:28:07.000Z Infosequre


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.