Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ORTEC stelt Patrick Hennen aan als CTO

Patrick Hennen is ORTEC’s nieuwe Chief Technology & Innovation Officer (CTO) en lid van het Executive Team. Hij is verantwoordelijk voor het drijven van technologie en innovatie door de gehele ORTEC-organisatie wereldwijd, in nauwe samenwerking met onze klanten en technologiepartners.

“Bij ORTEC zien we het als onze verantwoordelijkheid om toegepaste wiskunde op een transparante, veilige en duurzame manier beschikbaar te stellen. Zodat organisaties hun impact op de wereld kunnen verbeteren”, legt Hennen uit. “Ik ben ervan overtuigd dat technologie en innovatie de aanjagers zijn om de impact van toegepaste wiskunde te verbreden en vergroten.” Hennen zal ORTEC’s positie versterken als kennisleider op het gebied van optimalisatie, data science en kunstmatige intelligentie. “ORTEC is uitzonderlijk in het oplossen van complexe organisatievraagstukken: door data en wiskunde te combineren maken we besluitvormingsprocessen data-gedreven. Wat ons uniek maakt, is dat we deze modellen operationeel kunnen maken, waar mogelijk zelfs standaardiseren, waardoor onze oplossingen schaalbaar worden. De impact van toegepaste wiskunde in deze wereld wordt gedreven door technologie, daarom is het cruciaal om voorop te blijven lopen en te innoveren.” 

Over Patrick Hennen

Hennen (1979) startte bij ORTEC in 2002, direct na het afronden van zijn MSc in Operations Research. Vanaf 2017 was hij Managing Partner van de Consulting & Data Science unit, waarmee hij ORTEC heeft gepositioneerd als sleutelspeler in het domein van kunstmatige intelligentie, data science en optimalisatie.  

Over ORTEC

ORTEC is ‘s werelds grootste leverancier van wiskundige optimalisatiesoftware en advanced analytics, met zo'n 1.000 medewerkers en met kantoren in 13 landen over de hele wereld. Ons doel is om toegepaste wiskunde beschikbaar te maken op een manier die transparant, veilig en duurzaam is. Onze aanpak onderscheidt zich doordat we effectieve en gebruiksvriendelijke modellen creëren van de wereld waarin onze software moet functioneren. Sinds onze oprichting hebben we de bedrijfsprocessen van meer dan 1.200 toonaangevende bedrijven geoptimaliseerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-18T11:32:41.000Z ORTEC
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.