Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fusie Cloudwatch en VroomHR leidt tot full-service digital HR-specialist

Cloudwatch & VroomHR, beide specialist in HR Transformatie en Digital HR, bundelen hun krachten en gaan per direct samen verder. Hiermee ontstaat de meest klantgerichte full-service Digital HR-specialist in Europa. “Samen hebben we alle talenten en vaardigheden in huis om klanten met elk mogelijk vraagstuk over de digitalisering van 'people processes' te bedienen.”

De nieuwe organisatie telt 32 specialisten, waaronder een breed team van HR-consultants op het gebied van HR-transformatie, procesverbetering, architectuur en softwareselectie. Daarnaast is het nieuwe bedrijf gespecialiseerd implementatiepartner van een aantal toonaangevende HR-softwareleveranciers zoals Cornerstone OnDemand, Talentsoft & Smartrecruiters. Met de eigen consultants en de flexibele schil heeft de combinatie ruim 50 HR-IT professionals aan het werk.

Ruben van Geffen, managing partner van VroomHR: “Ons nieuwe bedrijf heeft niet alleen alle expertise in huis om klanten te helpen met HR-transformatie & change, procesoptimalisatie en de keuze voor de juiste tooling, maar we kunnen nu ook de hele implementatie en technische integratie verzorgen. Hiermee zijn we een full-service Digital HR-specialist. Onze klanten kunnen bij ons terecht van strategie tot technische oplossingen en alles wat daar tussenin zit.”

Beide organisaties zijn sinds hun oprichting gespecialiseerd in HR-technologie, maar er zijn meer overeenkomsten. De cultuur en de focus op het concrete resultaat voor klanten die beide bedrijven delen, maakt dat er in de afgelopen 25 jaar een aansprekend gezamenlijk trackrecord is opgebouwd bij meer dan 1.000 opdrachtgevers. Dit betreft zowel grote internationale organisaties, als kleinere lokale projecten waarin het verschil is gemaakt met en voor HR-teams.

Jochem ter Steege van Cloudwatch: “Onze mentaliteit en focus maken ons anders dan de grote consultancies die zich ook richten op Digital HR. Wij leveren zoveel meer dan advisering en projectmanagement. Wij zijn makers die altijd samen met onze opdrachtgevers de beoogde verandering doorvoeren. We kiezen onze partnerships met softwareleveranciers zorgvuldig en kennen de haarvaten van deze producten, maar treden nooit op als reseller van een oplossing. Ons doel is altijd om onafhankelijk met de klant mee te denken over de best passende oplossing voor hun manier van werken. En als we een implementatie uitvoeren, doen we dit als productexpert met onze blik op de HR-business, niet op de software. En altijd met het belang van onze klant voorop.”

Dit jaar blijven beide organisaties nog onder hun eigen naam werken. De eerste focus is de dienstverlening waar mogelijk nog verder te verbeteren door experts samen te laten werken aan projecten. Ondertussen worden de teams geïntegreerd en zullen deze samen met klanten en partners aan de slag gaan om de best mogelijke werkomgeving voor opdrachtgevers neer te zetten.

Meer informatie: Jochem ter Steege 06-10745519 of Ruben van Geffen 06-52481308

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-02T11:35:04.000Z VroomHR


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.