Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Werner Mullink nu Business Development & Portfoliomanager bij ilionx

IT-dienstverlener ilionx heeft Werner Mullink (42) per 1 januari 2022 aangesteld als Business Development & Portfoliomanager. Werner gaat zich in deze functie richten op het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en op het managen van het bestaande portfolio. Daarmee is hij onderdeel van de ilionx Group.

Utrecht – IT-dienstverlener ilionx heeft Werner Mullink (42) per 1 januari 2022 aangesteld als Business Development & Portfoliomanager. Werner gaat zich in deze functie richten op het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en op het managen van het bestaande portfolio. Daarmee is hij onderdeel van de ilionx Group.

Werner is geen onbekende bij ilionx. In 2017 stapte de Voorburger binnen bij de IT-dienstverlener waar hij de mogelijkheid kreeg om een management consultancy-unit op te richten. Als unit manager vestigde hij zijn naam binnen ilionx. Vanuit het niets bouwde hij een consultancy-unit met 30 fte’s.

Mullink optimaliseert en transformeert organisaties

In 2003 begon Werner zijn carrière bij Deloitte. Daar heeft hij zich als adviseur gespecialiseerd in het optimaliseren van backoffice organisaties, zodat deze efficiënt, wendbaar en klantgericht werken. Na tien jaar maakte hij de overstap naar PwC. Daar hield hij zich vijf jaar voornamelijk bezig met de implementatie en optimalisatie van Shared Service Centers en Outsourcing. Zo heeft Werner in die periode verschillende (internationale) organisaties begeleid bij het integreren van de backoffice na een fusie of overname, en heeft hij aan de basis gestaan van de ontwikkeling van verschillende Shared Service Centers.

In zijn werk ervaart Werner dat technologie steeds belangrijker is geworden voor organisaties. In de praktijk merkte hij echter ook dat er vaak onvoldoende aansluiting is tussen de behoefte vanuit de business en technologie. Bij ilionx kreeg hij de mogelijkheid om dat in projecten anders aan te pakken en daarom maakte hij in 2017 de overstap naar de IT-dienstverlener. Van ilionx kreeg Werner de vrijheid en het vertrouwen om zijn werkwijze uit te voeren en aan een team te bouwen dat de verbinding maakt tussen technologie én de organisatie.

Werner Mullink is enthousiast over zijn nieuwe rol: “Ik ben blij met mijn nieuwe functie. ilionx biedt IT-oplossingen waarmee we impact maken bij klanten. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de branding van ons portfolio en om deze verder uit te breiden. Ik ben blij met de kans die ilionx mij biedt om daar een beslissende rol in te spelen. Dat is een mooie stap in mijn carrière. Ik krijg veel vrijheid en vertrouwen van ilionx en dat vind ik een belangrijk onderdeel in mijn werk.”

“Met zijn kennis en ervaring én zijn persoonlijkheid is Werner een waardevolle toevoeging aan het team”, aldus Jan Veltman, CEO bij ilionx. “Werner heeft binnen ilionx een groot ‘netwerk’ opgebouwd en kent het bedrijf goed. In combinatie met het vertrouwen dat wij in Werner hebben, heeft dit al tot mooie resultaten geleid. Ik kijk dan ook uit naar wat hij nog meer in deze functie voor ilionx gaat betekenen.”

Over ilionx

ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van business innovations, applications, data analytics en cloud & security. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven, zoals onder andere NN, KLM, UMCG, ABN AMRO, ASML, Sligro Food Group, KPN, VodafoneZiggo, diverse gemeenten en een groot aantal ziekenhuizen. Sinds 2017 heeft Egeria een meerderheidsbelang in ilionx. In 2018 fuseerde ilionx met QNH Consulting, in 2019 nam het bedrijf ICTZ over en in 2021 sloten ook integratiespecialist Rubix, adviesbureau Le Blanc Advies en Salesforce-partner Redbook ICT zich bij ilionx aan. Het bedrijf heeft ruim 1.000 medewerkers in dienst en is gevestigd in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven en Hoorn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-17T16:42:36.000Z ilionx


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.