Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

5 tips om je werknemers tevreden te houden

Als werkgever ben je afhankelijk van je werknemers. Je gezondheid van je bedrijf hangt immers voor een groot deel af van je werknemers. Je wilt ze uiteraard tevreden houden en zorgen dat ze met plezier voor je werken. Hierdoor voorkom je dat een werknemer geen zin meer heeft om voor jou te werken of uiteindelijk ontslag neemt omdat hij geen plezier meer heeft in het werk. Maar hoe hou je je werknemers tevreden? Dat lees je hieronder!

Werknemers tevreden houden

Hier volgen een aantal tips die je kunt doornemen om je werknemers tevreden te houden:

  • Spreek je waardering uit naar je werknemers en beloon ze één keer per jaar met een cadeau (bijvoorbeeld met kerst)
  • Zorg voor een goede balans tussen het werk en privé
  • Behandel iedere werknemer gelijk
  • Organiseer eens in de zoveel tijd een leuk bedrijfsuitje. Dit zorgt ook voor bonding van het team.
  • Zorg voor de juiste arbeidsvoorwaarden die bij de desbetreffende functie passen

Dit zijn slechts een aantal tips om je werknemer tevreden te houden. Daarnaast is het ook belangrijk om alles tijdens het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan handige apps waarin ze vakantie verzoeken kunnen aanvragen of waarin ze hun rooster kunnen bekijken. Waar moet je nog meer aan denken om alle handelingen op de werkvloer zo makkelijk mogelijk te maken? Wat dacht je van overzichtelijke planningen?

Personeelsplanning van Out-Smart

Als de werknemer zijn werkdag begint, is het belangrijk dat hij of zij op een makkelijke manier kan inklokken, of met andere woorden dat de werknemer op een simpele manier ergens kan invoeren dat hij begonnen is met werken. Dit kan aan de hand van de personeelsplanning van Out-Smart. Heb je buitendienst medewerkers? Het maakt niet uit waar ze op dat moment zijn, ze kunnen gemakkelijk in de app registeren dat ze aan het werk zijn. Ook kunnen ze hier onder andere werkbonnen in opslaan en orders laten ondertekenen, die vervolgens door kunnen worden gestuurd naar de administratie. Daarna kan de administratie gelijk een factuur sturen. Naast een personeelsplanning, heeft Out-Smart ook een urenregistratie software, die alle gewerkte uren bijhoudt. Welke voordelen zijn hier nog meer aan verbonden?

Urenregistratie software

Met de urenregistratie software van OutSmart, worden alle gewerkte uren van een buitendienst medewerker opgeslagen in de app, die zowel online als offline werkt. Hierdoor kun je in één oogopslag de totale gewerkte uren van een werknemer bekijken. De app werkt gebruiksvriendelijk en heeft allemaal handige functies. En wat zijn de voordelen van deze app? Die volgen hier:

  • Je raakt geen papieren werkbonnen meer kwijt, want deze zet je direct in de app.
  • Zoals hierboven al benoemd, kun je getekende orders gelijk doorsturen naar kantoor.
  • De urenregistratie gaat automatisch voor elke werknemer, dus deze hoeft niet bijgehouden te worden.
  • Je houdt meer tijd over voor andere belangrijke taken.
  • De app is altijd up-to-date en je kunt hier makkelijk alles in terug vinden.

Met de handige software van OutSmart maak je het voor zowel jezelf als voor je werknemers gemakkelijk. Maak nooit meer gebruik van papieren briefjes, maar sla alle informatie gemakkelijk op in deze app. Ook soepel werken zonder onoverzichtelijkheid draagt tenslotte bij aan het plezierig werken van je werknemers. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-06T12:13:59.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.