Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Payhawk introduceert Solution Partner Programma

Partner API’s in antwoord op groeiende vraag naar integratiediensten Payhawk introduceert Solution Partner Programma

Payhawk, het platform voor uitgavenbeheer dat bedrijfskaarten, betalingen en factuurbeheer combineert, introduceert vandaag het Payhawk Solution Partner Program. Dit volgt op de release van nieuwe producten in de VS en het VK in september, en de bekendmaking van een omzetgroei van 520% over 2022.

Via het Solution Partner Programma krijgen klanten van Payhawk toegang tot een netwerk van servicepartners die zijn gespecialiseerd in het integreren en customizen van ERP- en HCM-systemen, boekhoudsystemen en andere zakelijke tools. Partners krijgen exclusieve toegang tot Payhawk's Partner API, sales en technische resources, en incentives voor het delen van leads.

Het Solution Partner Program speelt in op de groeiende vraag van klanten van Payhawk om het platform beter willen laten aansluiten op andere bedrijfssystemen.

Hristo Borisov, CEO en medeoprichter van Payhawk: "Met het Solution Partner Programma bouwen we voort op de diensten die we onze klanten de afgelopen 12 maanden hebben geleverd. Aan onze bestaande ERP-systemen kunnen we nu complexere use cases en automatiseringsvereisten toevoegen. Het bouwen van partnerships met dienstverleners, zoals ERP-integrators, is cruciaal om de automatiseringsbehoeften van onze zakelijke klanten op te schalen om maximale efficiëntie en de beste ervaring voor hun medewerkers te realiseren."

De officiële introductie van het Solution Partner Programma volgt op een succesvolle proef met deze diensten begin dit jaar, waarbij Payhawk meerdere zakelijke klanten heeft geholpen om efficiencywinst te boeken via partnerdiensten.

Cvetomir Uzunov, CFO van Discordia, een klant die de partnerdiensten van Payhawk gebruikt, zegt: "Discordia is een van de snelst groeiende transport- en logistieke bedrijven in Europa. Wij investeren voortdurend in innovaties en technologieën om onze processen te optimaliseren en de productiviteit en werknemerservaring te verhogen. Door Payhawk te integreren met ons ERP-pakket willen we het onkostenbeheer voor onze 1.700 chauffeurs en onze 300 administratief medewerkers stroomlijnen en grotendeels automatiseren.”

Payhawk heeft ook een strategisch partnerschip gesloten met Next Consult, een gespecialiseerd adviesbureau met kantoren in de VS, het VK, Zwitserland, Roemenië en Bulgarije en klanten in meer dan 15 landen.

Orlin Dochev, Managing Partner bij Next Consult, een Payhawk Partner, zegt: "Bij Next Consult zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen voor onze klanten. Als lid van het Solution Partner Program van Payhawk kunnen we nu een toonaangevende tool voor uitgavenbeheer leveren waarmee onze klanten taken kunnen automatiseren op weg naar hun digitale transformatie." 

Bedrijven die willen deelnemen aan het Solution Partner Programma kunnen contact opnemen met partners@payhawk.com. Of bezoek voor meer details de website van Payhawk.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-18T12:11:24.000Z Payhawk


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.