Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

InControl Enterprise Dynamics stelt nieuwe CEO EMEA aan

Woerden 31 januari - Louis Schijve, eigenaar en oprichter van InControl Enterprise Dynamics, stapt na een periode van 34 jaar op als CEO. De raad van bestuur benoemt Geert-Jan van Nunen als nieuwe CEO voor de EMEA-regio. Geert-Jan is een ervaren manager met een bewezen trackrecord op het gebied van implementatie en groei van software- en platformtechnologieën in de telecom- en auto-industrie.

Geert-Jan van Nunen heeft verschillende managementfuncties bekleed, waarin het begrijpen en inzetten van technologie om de bedrijfsgroei te versnellen centraal stond. Hij heeft veel ervaring met IoT, AI, platformtechnologie en geïntegreerde softwaresystemen. Voorheen heeft hij zowel in corporate als startup omgevingen business versneld doen groeien van nul naar miljoenenomzetten. In zijn meest recente rol was hij verantwoordelijk voor de groei van een Duitse AI-technologie scale-up.

In zijn rol als CEO is het zijn missie om InControl uit te bouwen tot de “go to” partij voor klanten die digitale simulatie en digital twins gebruiken om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en te controleren. En zodoende InControl als de toonaangevende leverancier van emulatie- en simulatiesoftware voor grootschalige en complexe bedrijfsprocessen in de markt te zetten.

“We zijn blij met Geert-Jan van Nunen als nieuwe CEO. Hij is een bewezen leider met de visie en ervaring om het succes dat InControl de afgelopen 34 jaar heeft opgebouwd verder uit te breiden en het bedrijf naar de volgende fase van groei en innovatie te brengen.” - Louis Schijve, oprichter en voorzitter raad van bestuur. 

Over InControl Enterprise Dynamics

InControl Enterprise Dynamics is een wereldwijd softwarebedrijf dat simulatiesoftware en -diensten levert voor de veiligheid en duurzaamheid van kritieke infrastructuren zoals magazijnen, fabrieken, logistiek, luchthavens, spoorwegen, grenscontrole, openbare evenementen, enz. Door mensenstromen en goederen nauwkeurig te simuleren stellen we onze klanten in staat hun bedrijfsprocessen beter te plannen en te optimaliseren, waardoor hun bedrijf efficiënter, robuuster en veiliger wordt. Het simulatieplatform van InControl levert klanten essentiële inzichten om complexe infrastructuren en fysieke bedrijfsprocessen continu te verbeteren en optimaliseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-31T12:13:09.000Z InControl Enterprise Dynamics


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.