Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: PDA met EGPRS-oplossing van Unitech

 

Unitech breidt zijn PA600 pda-reeks uit met een egprs-oplossing. De nieuwe versie brengt de mobiele medewerker rechtstreeks in contact met het centrale computersysteem binnen zijn bedrijf. Dit maakt de PA600 geschikt voor de logistieke en transportsector.

De Explorer versie van de Unitech PA600 pda, die dankzij een ingebouwde egprs een versnelde datatransmissie van hoge kwaliteit biedt in vergelijking met een standaard gprs, maakt gebruik van het Windows Mobile 5.0 besturingsplatform en zorgt voor een directe koppeling met het centrale computersysteem.

Om maximale mobiliteit in field applicaties te verzekeren, is de PA600 Explorer voorzien van een multifunctioneel toetsenbord dat je met één hand kunt bedienen en een lcd-kleurenscherm met touchscreen - beide uitgerust met blacklight voor donkere omgevingen, een ingebouwde barcodescanner, een Bluetoothverbinding en een pieper en trilfunctie om de mobiele werker van feedback te voorzien. De PA600 Explorer heeft voldoende geheugen om complexe applicaties te draaien of om mappen voor navigatiesoftware op te slaan.

Verschillende verbindingspoorten zorgen voor contact tussen de PA600 Explorer en externe toestellen, zoals printers of gps-toestellen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2460855). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×