SonicWALL firmware 3.0 voor SSL VPN-producten

Dit artikel delen:

SonicWALL komt met een aantal flexibele verbeteringen voor zijn SSL VPN-productgamma. Daarmee kunnen midden- en kleinbedrijven makkelijker gebruik maken van hun beveiligde toegang op afstand en technische ondersteuning en deze beter beheren.

De nieuwe 3.0-firmwarerelease voor de SonicWALL SSL-VPN 2000- en 4000-platformen vergemakkelijkt het beheer van de toegang op afstand aan de hand van een intuïtieve interface. De release is gebaseerd op SonicWALL Virtual Assist, een clientloze ondersteuningmodule waarmee de productiviteit van it-mensen wordt verbeterd en sneller oplossingen kunnen worden uitgewerkt in geval van incidenten.

Met deze verbeterde platformrelease kunnen klanten nu profiteren van een gebruiksvriendelijkere technische ondersteuning (op afstand) via nieuwe verbeterde sneltoetsen zoals de mogelijkheid om tijdens een supportsessie meteen een realtime chatsessie te starten met een technicus. Voor klanten is het ook prettiger werken door het flexibelere aanbod van een uitgebreid gamma computerdisplays.

De SonicWALL SSL VPN 3.0 firmware verbetert het beheer van de toegang op afstand door een intuïtieve interface die is gebaseerd op visuele hulp via pictogrammen. Dit vergemakkelijkt de configuratie en het beheer van de SSL VPN-systemen en de navigatie blijft op dezelfde manier verlopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-06T13:15:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.