Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oracle software voor IP-dienstverlening

 

Oracle komt met nieuwe software voor ip-dienstverlening in de telecomsector. Oracle Communications Service Delivery-portfolio versnelt de time-to-market en ondersteunt nieuwe communicatiediensten. Het portfolio bevat componenten van het voormalige BEA WebLogic Communications middleware-platform en Oracle Fusion Middleware.

Met de introductie van de nieuwe suite voor ip-dienstverlening komt Oracle tegemoet aan de steeds complexere service delivery platformen (sdp) waarmee dienstverleners in de telecomindustrie te maken hebben. Het Communications Service Delivery-portfolio bestaat uit Communications Services Gatekeeper (voorheen BEA WebLogic Network Gatekeeper), Communications Converged Application Server (BEA WebLogic SIP Server), Communications Presence, Communications Virtual PBX en Communications Residential Telephony. De oplossingen kunnen gebruikt worden in combinatie met Oracle's applicaties voor facturering en inkomstenbeheer, crm en service fulfillment.

De vernieuwde Oracle Communications Services Gatekeeper 4.0 is een belangrijke component van de suite. Het biedt een carrier-grade, op standaarden gebaseerde omgeving voor het beschikbaar stellen van de services, afdwingen van het beleid rondom de services-layer, partner relatiemanagement en controle van netwerktoegang.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2648403). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×